Hoeveel energie gaat u opslaan?

We kunnen er niet meer omheen: de batterij wordt onderdeel van ons energiesysteem. Deze ontwikkeling vindt plaats op de zaak maar ook bij ons thuis. Waarom? Nederland is niet in staat om de elektrificatie via zon- en windenergie goed te managen. Er is maar één oplossing: zelf de touwtjes in handen nemen.

De batterij is de toekomst

Nog niet nagedacht over het effect van een batterij op uw bedrijf? Hoog tijd voor een gesprek met Kiwatt. Wij kunnen u laten zien hoe een Kiwatt Batterij uw energiemanagement optimaliseert, uw operationele processen efficiënter maakt en welk financieel voordeel het u oplevert.

“Als je onafhankelijk wilt zijn van alle energieperikelen, moet je de energie die je opwekt zelf opslaan en op het juiste moment inzetten." - Jacob van Leeuwen, CEO Kiwatt

Kosteloos een Kiwatt Business Plan

Vraag nu kosteloos een Kiwatt Business Plan aan voor uw onderneming. Speciaal voor alle bedrijven met een jaarlijks stroomverbruik van 50.000 kWh of hoger! Start de quick scan direct

Niet terugleveren, maar opslaan

Stroom die u zelf opwekt levert u niet meer terug maar slaat u op in de Kiwatt Batterij. Zo overbelast u het elektriciteitsnetwerk niet meer en haalt u het maximale uit uw eigen opgewekte energie. De stroom die u overdag opwekt met de zon of de wind, slaat u op in de batterij. Wat u met deze stroom doet? U bepaalt het helemaal zelf. U kunt de opgeslagen stroom gebruiken voor een tijdstip dat de zon niet schijnt: de avond, nacht of zelfs de vroege ochtend. U kunt de stroom ook verkopen op het moment dat de stroomprijs is gestegen. 

Sla de wachtlijst over

Valt uw bedrijf in een rode regio volgens Netbeheerder Nederland? Dan is een netverzwaring de komende jaren uitgesloten. U staat op een wachtlijst, maar in werkelijkheid staat uw bedrijf stil. Neem zelf de touwtjes in handen en upgrade zelf uw bedrijf met extra opslagcapaciteit, waardoor u geen zwaardere netaansluiting nodig heeft. Wij vertellen u graag hoe Kiwatt dit voor u regelt. Heeft uw bedrijf meer dan 50.000 kWh stroomverbruik per jaar? Vul dan bovenstaand formulier in en Kiwatt brengt uw situatie direct in kaart.

Kiwatt Quick Scan
Heeft u een onderneming en bent u geïnteresseerd in een Kiwatt Batterij? Doe de Kiwatt Quick Scan en ontdek de batterij die uw energie problemen oplost.

Uw energiesysteem

De volgende stap in de energietransitie maakt u met een Kiwatt Batterij. Speciaal ontworpen voor bedrijven en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Groot of klein

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30 - 800kWh

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh.

Nieuws & ontwikkelingen

b0ed34d0-7eca-412f-a128-306b84d9b9ac,2b789871-5079-418f-9144-858a604844ea,21c6f475-37ff-4c63-a658-c222320dd621