De batterij voor je zonne energie

Maak kennis met de Powerwall van Kiwatt. Ontdek hoe je de komende jaren maximaal rendement uit je zonnepanelen haalt (ook zonder salderingsregeling). De Powerwall is de batterij voor mensen met zonnepanelen. Een accu die je ergens binnen of buiten aan de wand hangt. Na één zonnige dag is de Powerwall opgeladen met jouw zonne-energie. Kies zelf in de slimme app wat je met deze stroom wilt doen. Zelf verbruiken in de nachtelijke uren of overdag? Terugleveren aan het net? Voortaan kies je zelf. Benieuwd hoe het werkt en wat het kost? Je ziet het hieronder.

Heb je nog geen zonnepanelen? Je kunt ze gemakkelijk aanschaffen bij een Powerwall!

Direct naar de aanbieding?

De Powerwall

Voor elk huis met zonnepanelen

Visual Kiwatt Powerwall

Fraai en compact

De Powerwall heeft ’n strakke behuizing die heel compact is: 60 cm breed, 1 meter hoog en 30 cm diep.

10 kWh opslagcapaciteit

Deze batterij slaat 10 kWh op.
Dat is het dag verbruik van veel huishoudens.

Geschikt voor elk huis

Het enige wat je nodig hebt, is ruimte aan de muur
(bijvoorbeeld in de schuur).

Heel veilig

De behuizing is wind- en waterdicht. En met slimme software checkt de Powerwall zelf of (ont)laden veilig is.

Met zonnepanelen

Nog geen zonnepanelen? Bestel ze tegelijk met je Powerwall batterij.


De voordelen van de Powerwall

 • Rendement op je zonnepanelen

  De komende jaren wordt de salderingsregeling afgebouwd en krijg je dus mínder voor de zonne-energie die je zelf opwekt. Met de Powerwall gebruik je die stroom gewoon zelf. Dat kan ook: heb je ze niet nodig op het moment van opwekken, dan sla je ze op in deze accu. Heb jij gratis stroom tijdens piekuren.

 • Een slim huis

  Een batterij in je huis? Dat is het nieuwe normaal voor iedereen die een huis bouwt. Domotica in huis is toch ook heel gewoon? Warmte in de grond opslaan, via de app installaties bedienen of je eigen zonne-energie in een accu opslaan: leg het maar eens uit als dat niet kan in je villa… Een slim huis heeft ook een Powerwall.

 • Handig bij stroomuitval

  Het is mooi dat Nederland steeds groener wordt, en dat we steeds meer duurzame energie gebruiken. Maar het leidt wel tot grote pieken en dalen in het stroomverbruik en een grotere kans op stroomuitval. Voortaan lig je van een stroomstoring niet wakker: je Powerwall zorgt dat alle installaties voeding krijgen.

 • Goed voor de wereld

  De energietransitie is in volle gang. Steeds meer woningen worden energieneutraal gebouwd. En dat is maar goed ook. Zuinig zijn op de wereld is een uitdaging die we alleen samen kunnen aangaan. Door met je Powerwall batterij je zonne-energie optimaal te gebruiken draag je hieraan bij. Benut je groene stroom maximaal!

Infographic Kiwatt Powerwall
 • Minder afhankelijk van het net

  Met een Powerwall kun je tot wel 80 procent onafhankelijk zijn van het net. In de avonduren, ‘s nachts en op regenachtige dagen gebruik je stroom van je eigen batterij. Met één Powerwall kan een gemiddeld gezin (bestaande uit 4 personen) een volledige dag zonder stroom van het net doorkomen.

 • Altijd groene stroom

  Groene stroom van het net is vaak niet écht groene stroom. Zodra de vraag groter wordt dan het aanbod, moeten er weer gas- en kolencentrales bijgeschakeld worden. Maar de stroom uit je Powerwall is wél echt groen. Je wekt de zonne-energie die je opslaat immers zelf op.

 • Geen zwaardere aansluiting nodig

  Sommige apparaten hebben veel vermogen nodig om op te starten, maar werken daarna op een lager vermogen. De Powerwall kan dit piekverbruik opvangen. Dat scheelt jou weer dure aanleg- en terugkerende kosten voor een zwaardere aansluiting.

 • Voorbereid op elektrificatie

  Elektrisch koken, elektrisch verwarmen, elektrisch rijden… steeds meer apparaten die we dagelijks gebruiken worden geëlektrificeerd. De toekomst is elektrisch. Met de Powerwall ben jij hier helemaal klaar voor. Waar wacht je nog op?

Zo. Die staat gratis op te laden.

Heb je een elektrische auto? Dan kan je de stroom in je Powerwall-batterij gebruiken om je accu op te laden. Dat werkt heel simpel. Via je Kiwatt-app stel je in op welke tijden je de opgeslagen stroom zélf wilt verbruiken. Plug je auto in bij je eigen laadstation binnen die tijden, en je rijdt groener dan ooit!

Bekijk de oplossingen

Over Kiwatt

De Powerwall is een product van Kiwatt. Een oer-Hollands bedrijf – in Ede – dat slimme oplossingen ontwikkelt voor de opslag van energie. Wij vinden dat elke woning en elk bedrijfspand over een slimme buffer moet beschikken. Een buffer die helpt groene stroom optimaal te benutten, en aansluitingen op het net zo klein (en dus voordelig) mogelijk te houden.
Als fabrikant leveren we al onze producten via geselecteerde partners. Dit zijn installateurs die over bewezen productkennis beschikken en een veilige en zorgvuldige installatie kunnen waarborgen.

1. Offerte voor de installatie

De Powerwall heeft een vaste prijs, al dan niet in combinatie met zonnepanelen. De installatie is uiteraard maatwerk. Vraag daarom een offerte aan bij een van onze installatiepartners.

2. Afspraak met de installateur

Als de offerte helder is, is de Powerwall bestellen een kwestie van akkoord geven. Een van onze installatiepartners maakt vervolgens een afspraak met je voor de installatie.

3. Start eigen stroomopslag

Na installatie profiteer je meteen van je Powerwall. Regel met de app wanneer je energie wilt opslaan en terugleveren, en benut je zonne-energie optimaal!

‘De Powerwall is eenvoudig te installeren. Oude of nieuwe woning, bestaande of nieuwe zonnepanelen: het maakt niet uit. Wij zorgen voor een veilige installatie.’

Benjamin Floor

Kiwatt


De slimme Powerwall-app

Je kan je Powerwall straks via je smartphone bedienen. Je stelt bijvoorbeeld in op welke tijden je de accu wilt opladen, of juist wanneer je wilt terugleveren aan het net. Natuurlijk kan je ook precies de status van je Powerwall bekijken en in handige overzichten bekijken hoe je batterij presteert.

Kiwatt app design
Kiwatt Powerwall

Specificaties | Kiwatt Powerwall

Opslagcapaciteit
10,24kWh (schaalbaar tot 140kWh)
Toepassing
IP65
Wandmontage
Aansluiting DC
44V .. 58V
Communicatie
CAN

Kiwatt Hybride omvormer specificaties

Specificaties | Kiwatt Hybride omvormer

Vermogen
8,36kW (schaalbaar tot 120kW)
Aansluiting AC
230V / 1 fase
(3x hybride omvormer parallel maakt 3-fase)
Aansluiting DC
2xMPPT 125V .. 425V PV-aansluiting
40V .. 60V batterij
Noodstroomvoorziening
Geïntegreerd
Visualisatie
Solarman App
Toepassing
IP65
Wandmontage
Communicatie
CAN / WiFi / Bluetooth

Maak jouw keuze.

Kiwatt Powerwall + Hybride omvormer

10 kWh Powerwall + 1 fase Hybride omvormer

Heb je al zonnepanelen en een 1 fase aansluiting? Wij installeren de Powerwall inclusief Hybride omvormer.

Vanaf €7.900 Vraag brochure aan
Kiwatt Powerwall + Hybride omvormer

10 kWh Powerwall + 3 fase Hybride omvormer (10 kW)

Heb je al zonnepanelen en een 3 fase aansluiting? Wij installeren de Powerwall inclusief Hybride omvormer.

Vanaf €12.500 Vraag brochure aan
Kiwatt Powerwall + Hybride omvormer + zonnepanelen

10 kWh Powerwall + hybride omvormer
+ zonnepanelen

Een complete set. Zonnepanelen met accu en omvormer. Richt je woning toekomstbestendig in.

Prijs op aanvraag Vraag brochure aan