Voorkom energie-pieken

En bespaar maandelijks honderden euro's.

Behoud uw onderneming

Verlaag de energiekosten en voorkom torenhoge kostprijzen.

Verlies geen kostbare energie

Een aantrekkelijke, groene én winstgevende investering.

Slim opladen. 

We zitten middenin een energietransitie. Weggebruikers willen groener en goedkoper van A naar B. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een elektrische auto. Dat betekent dat er hoe dan ook een toenemende laadbehoefte komt. Een groene en slimme oplossing? Een laadplein op zonne-energie. Juist, een plein met heel veel laadpunten, die voorzien zijn van zonnige stroom. Voor grootzakelijke ondernemers als vliegvelden, fabrieken, supermarkten, pretparken, shoppingcentra en benzinestations is dit een uitkomst. Grote parkeerplaatsen worden omgetoverd tot CO2-neutrale laadpleinen met onder andere zonne-carports en laadpalen. Dat levert veel voordelen op: je komt tegemoet aan de laadbehoefte én laadzekerheid van de bezoeker. Daarnaast, lever je CO2-neutrale brandstof en wordt er ook nog aan de investering verdiend.
 

 

  • Laadzekerheid
  • Flexibel en innovatief
  • Voorbereid op de toekomst

 

Sla op. En blijf rijden.

Aangezien de laadpleinen op zonne-energie nog volop in ontwikkeling zijn, wordt er keihard gewerkt aan de optimale werking hiervan. Met het SlimPark Living Lab onderzoekt de Universiteit Twente in samenwerking met AmperaPark, Elaad Mennekes en Kiwatt hoe het opwekken van zonne-energie op de parkeerplaats, de opslag in de Kiwatt Batterij, en het duurzaam en slim laden van elektrische auto’s, een geïntegreerd energiesysteem kan vormen.

Met de optimale samenwerking tussen de zonnepanelen, laadpalen en batterijen gaat er zo weinig mogelijk energie verloren. Daarnaast wordt door het gebruik van de Kiwatt Batterij de overbelasting van het elektriciteitsnet geminimaliseerd en krijgen bedrijven de mogelijkheid om grote bedragen te besparen op hun energierekening.
 

Een eigen CO-2 neutrale laadpaal?

Een laadpaal laten werken op zonnepanelen is een haalbare oplossing voor iedereen. Niet alleen op grote schaal biedt het voordelen. Het is een voordelige en duurzame manier van autorijden. Met een Kiwatt Batterij is het mogelijk om de auto op te laden met opgespaarde zonne-energie. Deze energie zou anders teruggeven worden aan het net. Wat met de afschaffing van de salderingsregeling in uw nadeel werkt. De Kiwatt Batterij: een vooruitstrevende, duurzame én toekomstbestendige investering. 

 

  • Duurzame energie geeft stabiliteit
  • Verlies geen kostbare energie
  • Vermindert congestie

 

Het geheim van de Batterij

De volgende stap in de energietransitie maakt u met een Kiwatt Batterij. Speciaal ontworpen voor bedrijven en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Groot of klein

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30 - 800kWh

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh.

Verdien met uw energie

Interesse in een Kiwatt Batterij?
Doe de quick scan voor productadvies of vraag direct een offerte aan.
Gebruik eigen stroom op kostbare momenten
Bespaar maandefijks op de hoge energierekening
Hondelviade Kiwatt App op de energiebeurs
Wordt onderdeel van onzevirtual powerplant
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.8.1.1.1.1&filter[active]=1

Nieuws & ontwikkelingen

externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.0&filter[active]=1&sort=date.desc
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc