Experience days

U heeft interesse in een energieopslagsysteem, maar u heeft nog een aantal vragen of u wilt graag het bedrijf Kiwatt leren kennen? Kom naar de Kiwatt Experience Day!

Energieopslagsysteem 

Tijdens een informatieve sessie leert u over energiemanagement en de Kiwatt Batterij, ons eigen energiesysteem. Ook tonen wij u een werkende Kiwatt Batterij. Voor en na de presentatie is er tijd om met onze collega’s te spreken. 

Voor wie?

De Experience Day is voor zakelijke en particuliere geïnteresseerden. Media is welkom, graag apart aangeven bij de aanmelding.

Aanmelden

Meld u aan via het contactformulier voor Experience Days in 2023. Geef bij uw aanmelding door op welke dag u van plan bent te komen. Wij horen het ook graag als u onverhoopt bent verhinderd. U ontvangt 2 weken van te voren een officiële uitnodiging. De inloop is vanaf 13:45, zodat we 14.00 kunnen starten.

  • Dinsdag 30 mei 14.00 - 16.00 uur. (nog 20 plekken beschikbaar)

Voorbeeldprogramma

Inloop: 13.45
Start presentatie + vragenronde: 14.00
Afronding + napraten: 15.30

Adres

U bent van harte welkom op onderstaand bezoekadres:

Kiwatt BV
Jennerstraat 7
6718XS Ede

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand. 

Meer informatie

Bekijk van te voren de veelgestelde vragen, de productpagina’s en doe de quick scan. Zo leert u van te voren al meer over onze oplossingen. 
 

Kiwatt Batterij Brochure

Heeft u een onderneming en bent u geinteresseerd in een Kiwatt Batterij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Via de live chat

Lees ook deze artikelen eens

externalId=kiwatt-news-detail-1.1.3.3.2&filter[active]=1&filter[not uuid]=e24cae43-8c3c-4b0d-900f-22a4ca4f421a&sort=date.desc