Over Kiwatt

Kiwatt. Een oer-Hollands bedrijf – in Ede – dat slimme oplossingen ontwikkelt voor de opslag van energie. Wij vinden dat elke woning en elk bedrijfspand over een slimme buffer moet beschikken. Een buffer die helpt groene stroom optimaal te benutten, en aansluitingen op het net zo klein (en dus voordelig) mogelijk te houden. Onze engineers hebben zelfs een slimme batterij die via de cloud gekoppeld is met de virtuele energiemarkt. Deze Kiwatt-batterij berekent zelf, op basis van realtime tariefinformatie, wat het beste moment is om je opgeslagen stroom te terug te leveren. Als fabrikant leveren we al onze producten via geselecteerde partners. Dit zijn installateurs die over bewezen productkennis beschikken en een veilige en zorgvuldige installatie kunnen waarborgen.

Bijdrage energietransitie

Gezamenlijk dragen we bij aan een duurzame wereld waarin vraag en aanbod van groene energie in balans zijn.

Netwerk onderneming

Altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Laat je informeren en adviseren. Kies voor ’n slimme buffer en je bent klaar voor de toekomst.

Research & development

We passen toonaangevende producten toe in onze oplossingen. Hierin zijn we continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt. Je beschikt altijd over een up-to-date installatie.

Blijf ook op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste Kiwatt nieuws in jouw mailbox.

Vind jouw nieuwe job

Vacature Product Developer

Als product developer van Kiwatt ben je bezig met het ontwikkelen van intelligentie systemen en algoritmes om de energie opslag oplossingen voor consumenten te optimaliseren.

Bekijk vacature

Vacature Frontend Developer

Binnen ons development team ontwikkelen we geavanceerd software die het besturingssysteem vormt van onze slimme producten. Als frontend developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de uitvoering en het onderhoud van deze software.

Bekijk vacature