De tijd dat energieopslag een avontuur was, is voorbij. De energietransitie is in uitvoering, en begint bij u- en onszelf. Op de zaak, en thuis.

 Onze dealers verzorgen de installatie van de Kiwatt Batterij, zonnepanelen en laadpalen.

Wist je dat..

Verander de wereld begin bij jezelf. Op ons eigen pand liggen 210 zonnepanelen die 90 kWp produceren. Wij slaan dagelijks gemiddeld 40kWh op in onze Kiwatt Batterij

Elektrische auto's

Veel van onze bedrijfsauto’s en gasten rijden elektrisch. Onze laadpalen worden voorzien van energie uit de Kiwatt Batterij, hiermee voorkomen we piekbelasting.

Kiwatt Team

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, maar een unieke, groeiende startup. We zijn altijd op zoek naar specialisten, check de openstaande vacatures.

2019

Onze start

Opgericht door Bram van de Leur en Jacob van Leeuwen

2021

Here we go

De interesse vanuit de markt neemt in sneltreinvaart toe. Batterijen gaan als warme broodjes over de toonbank.

2022

Nieuwe investeerders

Dit jaar heeft Kiwatt er 3 nieuwe investeerders bij: Cornelis Bosch en Herman van der Weerd van Innovestments en Jan Bosch. 

Monitoren met uw smartphone

U kunt uw Kiwatt Batterij helemaal afstemmen op uw (energie)behoeften. Want de vraag is natuurlijk: wat is het beste moment om energie op te slaan? En wanneer kunt u beter energie terug leveren? Hoeveel stroom hebt u nog op voorraad? Met de Kiwatt app hebt u alles inzichtelijk. U kunt eenvoudig keuzes maken en de Batterij naar eigen inzicht instellen.