Van afhankelijk

naar onafhankelijk.

Explosieve vraag en een haperend aanbod. Onvoorspelbare kosten en een overbelast netwerk. De electriciteit die er altijd was, is niet meer zo vanzelfsprekend. En zal dat de komende jaren ook absoluut niet worden. Daar zit je als ondernemer dus niet op te wachten. En daar móet je ook niet op wachten. Anticipeer. Trek de stekker uit afhankelijkheid van energiemaatschappijen. Pak de regie over je energie. Wees Always On. Met de power van Kiwatt Batterijen.

Waarom Kiwatt?

Kiwatt onderscheidt zich door zijn expertise op het gebied van energieopslag en batterijtechnologie. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals, bieden wij oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. Onze batterijen-software wordt in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, waardoor wij de kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen.

De Kiwatt Batterij is speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Wij bieden de perfecte balans van kleine tot grootschalige energieopslagsystemen (30-2MWh).

De voordelen van een Kiwatt Batterij

Kiwatt Batterijen bieden een scala aan voordelen voor jouw onderneming:

  • Flexibiliteit: Met Kiwatt Batterijen kan je energie opslaan wanneer deze goedkoop is en gebruiken wanneer deze duurder is, waardoor je kosten bespaart en jouw energieverbruik optimaliseert.
     
  • Betrouwbaarheid: Onze batterijen zorgen voor een continue stroomvoorziening, zelfs tijdens stroomuitval of piekmomenten in het energieverbruik, waardoor de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.
     
  • Duurzaamheid: Door gebruik te maken van Kiwatt Batterijen kan je jouw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst door te profiteren van groene energieopslag.
     
  • Schaalbaarheid: Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, Kiwatt Batterijen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en grootte van jouw bedrijf.

Onze oplossingen

Batterij Experience Center

Ontdek de energieoplossing voor jouw bedrijf met een bezoek aan ons Kiwatt Experience Center. Hier kun je persoonlijk kennismaken met onze gespecialiseerde installateurs, die klaarstaan om een oplossing te bieden die specifiek is afgestemd op jouw situatie met netcongestie. Tijdens je bezoek krijg je de gelegenheid om direct al je vragen te stellen en de kracht van de Kiwatt Batterij zelf te ervaren.

Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar een efficiënter energiebeheer en een lagere energierekening. Ons team van experts zal je door het hele proces leiden, van analyse tot installatie, om te zorgen dat je de meest effectieve oplossing krijgt voor jouw energiebehoeften. Bezoek ons in het Kiwatt Experience Center en ervaar hoe we samen jouw energieproblemen kunnen oplossen en je bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.

Onze Kiwatt principes