Duurzaam ondernemen voor ieder tuincentrum

Selecteer uw oplossing:
Voorkom energie-pieken

En bespaar maandelijks honderden euro's.

Behoud uw onderneming

Verlaag de energiekosten en voorkom torenhoge kostprijzen.

Verlies geen kostbare energie

Een aantrekkelijke, groene én winstgevende investering.

Duurzaam groen.

Weer of geen weer, in uw tuincentrum bent u altijd druk bezig met het klaarzetten van de prachtigste bloemen en planten. Alhoewel mooi groen met wat aarde, zon en licht een heel eind komt, weet u als geen ander dat uw planten net iets meer aandacht nodig hebben. 

Een handig irrigatiesysteem voorkomt dat u handmatig alle planten water hoeft te geven, maar het aansturen van zo’n systeem kost veel energie. Net als de verwarming en koeling. En heeft u een aquarium staan? Ook deze vragen veel energie.

Kortom, dat is een flinke kostenpost. Dan hebben wij het nog niet eens gehad over zaken als verlichting en de energie die nodig is om overige apparatuur zoals kassa’s en printers te laten werken. Er is gelukkig een manier om flink te besparen op de energiekosten die het runnen van een tuincentrum met zich mee brengen. Laten we de zon omarmen en de energierekening verlagen!

 

  • Verlaag de maandelijkse energierekening
  • Onafhankelijk van uw energieleverancier
  • Milieuvriendelijk ondernemen

 

Sla op en houd ruimte om te groeien.

Met zonnepanelen laat u de natuur voor een groot gedeelte de kosten van u overnemen. Hoe zit dit wanneer het erg bewolkt is of wanneer de zon ondergaat? Met een Kiwatt Batterij slaat u als eigenaar van een tuincentrum de energie op die u niet direct gebruikt. Zodra er meer elektriciteit verbruikt wordt dan uw zonnepanelen kunnen leveren of wanneer er geen zon is, springt uw batterij bij. De Kiwatt Batterij maakt uw onderneming niet alleen duurzamer, maar geeft u ook flexibiliteit en maakt u onafhankelijker van het energienet. 

Zelfs zonder zonnepanelen is een Kiwatt Batterij een aanwinst. U kunt namelijk op een goedkoop moment energie opslaan en deze verhandelen via de Kiwatt App wanneer de prijzen stijgen. Hiermee heeft u het energiebeheer volledig in eigen handen.

Als eigenaar van een tuincentrum heeft u de energiekosten scherp in het oog. Met zonnepanelen en/of een bijpassende batterij maakt u kans op de SDE++ subsidie.

 Hiermee draagt u namelijk bij aan duurzame energietransitie. U ontvangt deze subsidie, na goedkeuring, vijftien jaar lang. Ook wanneer u na zes jaar uw investering al heeft terugverdiend.

Breng uw kostenbesparing tot bloei.

Heeft u een dynamisch energiecontract? Dan is het mogelijk om, in combinatie met een Kiwatt Batterij, slim energie in te kopen en te verkopen. Zo veranderen kosten ineens in opbrengsten. U ervaart de fluctuerende energieprijzen op dit moment misschien als een last, maar u kunt dit dus in uw voordeel laten werken.

Een batterij biedt uw tuincentrum een aantal belangrijke voordelen. U wordt onafhankelijker van uw energieleverancier en u haalt het maximale uit uw zonne-energie. Bovendien kunnen fluctuerende energieprijzen beter worden opgevangen, omdat uw tuincentrum minder afhankelijk is van het energienet. Dit alles maakt het investeren in een batterij een slimme keuze voor elk tuincentrum dat haar energievoorziening wil verbeteren en toekomstbestendig wil maken.

 

  • Duurzame energie geeft stabiliteit
  • Verlies geen opgewekte energie
  • Onafhankelijk ondernemen

Het geheim van de Batterij

De volgende stap in de energietransitie maakt u met een Kiwatt Batterij. Speciaal ontworpen voor bedrijven en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Groot of klein

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30 - 800kWh

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh.

Verdien met uw energie

Interesse in een Kiwatt Batterij?
Doe de quick scan voor productadvies of vraag direct een offerte aan.
Gebruik eigen stroom op kostbare momenten
Bespaar maandefijks op de hoge energierekening
Hondelviade Kiwatt App op de energiebeurs
Wordt onderdeel van onzevirtual powerplant
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.8.1.1.1.1&filter[active]=1

Nieuws & ontwikkelingen

externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.0&filter[active]=1&sort=date.desc
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc