Meld u aan voor de Dealerdag

Bent u geïnteresseerd in het uitbreiden van uw dienstverlening met batterijopslag? Leer Kiwatt kennen tijdens de Dealerdag. Klik hier voor de dealerportal

Ontdek Kiwatt

Dealer zijn bij Kiwatt

We zitten als Nederlanders middenin een energietransitie. Speel met uw bedrijf in op deze ontwikkelingen en wordt dealer van batterijopslag.

Als dealer van Kiwatt draagt u bij aan een groene toekomst. Zowel voor particulieren als ondernemers zijn de Kiwatt producten effectieve oplossingen voor het zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de opgewekte zonne-energie. Ook potentiële klanten zonder zonnepanelen willen gebruik maken van de batterijfuncties, zoals handelen op de energiemarkt.

Tijdens de dealerdag leert u Kiwatt kennen en onze oplossingen. Check hier ons huidige dealernetwerk.
 

Sla op. En geef door. 

Aanmelden als dealer

Om dealer te worden van Kiwatt dient u eerst deel te hebben genomen aan een Kiwatt Dealerdag (of u vraagt een persoonlijk gesprek aan). Op deze dag maakt u kennis met Kiwatt, haar oplossingen en alle benodigde (praktische) informatie. U kunt uzelf aanmelden onderaan deze pagina voor 1 van de geplande Dealerdagen in 2023. Geef bij uw aanmelding door op welke dag u van plan bent te komen. Graag ontvangen wij per persoon een ingevuld formulier. Wij horen het ook graag als u onverhoopt bent verhinderd. U ontvangt 2 weken van te voren een officiële uitnodiging. 

De inloop is vanaf 13:45 uur, zodat we 14.00 uur van start kunnen gaan.

Aanmelden dealerdag

Wordt u ook dealer bij Kiwatt?

Uw gegevens

Aanmelden evenement

Wilt u zich aanmelden voor één van onze evenementen? Selecteer dan één van de onderstaande data en zien u graag bij ons verschijnen.