Energiemanagement

Van het opwekken van duurzame energie tot het inzichtelijk maken van uw maandelijkse energieopbrengst, het kan allemaal met Kiwatt.

Monitoren met uw smartphone

U kunt uw Kiwatt Thuisbatterij helemaal afstemmen op uw (energie)behoeften. Want de vraag is natuurlijk: wat is het beste moment om energie op te slaan? En wanneer kunt u beter energie terug leveren? Hoeveel stroom hebt u nog op voorraad? Met de Kiwatt app hebt u alles inzichtelijk. U kunt eenvoudig keuzes maken en de Batterij naar eigen inzicht instellen.

 

Kiwatt Connector

De Kiwatt Connector verbindt uw Kiwatt Batterij met de Kiwatt App. Hij geeft u real time inzicht in uw energieverbruik. Ook koppelt hij uw batterij met de energiemarkt. Hij werkt op basis van algoritmes en kan op diverse controllers en uitwisselingsprogramma’s worden aangesloten. De Kiwatt Connector laat uw Thuisbatterij of Batterij slim laden en ontladen. 
 

Energiebeheer

Genereer zon- of windenergie via zonnepanelen of windmolens. Beheer in de Kiwatt App uw opgewekte energie.

Overzicht in verbruik

Sla de opgewekte energie op, lever het terug aan het net of koop voordelig extra energie in met de Kiwatt App.
 

Verdien terug

Profiteer van gunstige energietarieven en wees onafhankelijker van het net. Handel op de energiebeurs, beheer uw eigen energie!

Energiemanagement

Wij helpen jou je energie eenvoudig te beheren.

Niet terugleveren, maar opslaan

100% gebruik van eigen opgewekte energie

Overcapaciteit gaat niet verloren

Bespaar op de energierekening

Onafhankelijker van het net

Precies zien wat er gebeurt

Stel eenvoudig in op welke tijden u de accu wilt opladen, of juist wanneer u wilt terugleveren aan het net. 

Natuurlijk kunt u ook precies de status van uw Kiwatt Batterij bekijken.

Weersverwachting

Inzicht in uw verbruik


 

Inzicht in zon- en windenergie

Inzicht in uw batterij

Zo helpt Kiwatt ondernemers en particulieren

Kiwatt wilt energieopslag eenvoudig maken voor ondernemers en particulieren. Want dromen over een duurzame installatie is mooi, maar echt iets doen is beter. 

De ontwikkeling van deze opslagsystemen doen we volledig in eigen huis. Daarnaast vindt bij ons de assemblage plaats, en worden alle systemen getest. Ondersteunende componenten, zoals omvormers en de eigen Kiwatt app, ontwikkelen we in samenwerking met betrouwbare leveranciers. Want het is simpel. De tijd dat energieopslag een avontuur was, is voorbij. De energietransitie is in uitvoering, en begint bij u- en onszelf. Op de zaak, en thuis. 

Met de Batterij wordt dat vanzelfsprekend voor u. Vandaag al. En anders zeker morgen.

Handelen op de energiemarkt helpt bij energiemanagement

De energiemarkt is een dynamische en complexe markt waar producenten, leveranciers, handelaren en afnemers samenwerken om de levering van energie goed op elkaar te laten aansluiten. In deze wereld van grote vraag en het fluctuerende aanbod kan het handelen op de energiemarkt een aantrekkelijke optie zijn. 

Kiwatt is uw partner als het gaat om het opslaan van duurzaam opgewekte energie in onze Kiwatt Batterij. De Kiwatt app maakt de maandelijkse energieopbrengst ook nog eens inzichtelijk (geldt niet voor de Kiwatt Thuisbatterij App). Zo wordt het beheer van de binnenkomende en uitgaande energie nog makkelijker. 

Het zal u hierbij opvallen dat u vaak meer zonne-energie opwekt dan dat u zelf verbruikt. In dat geval slaat u de energie veilig op in uw Kiwatt Batterij, zodat u het op momenten dat de zon niet schijnt kan inzetten voor eigen gebruik. Zolang er zon is, blijven uw zonnepanelen energie opwekken, ook wanneer uw batterij vol is. Met onze batterij bent u in staat om uw eigen opgewekte energie te verkopen aan het net via de Epex energiemarkt. Op momenten dat de energieprijs hoog is kan dit een flinke financiële prikkel bieden. 

 

Met een dynamisch energiecontract een Kiwatt Batterij heeft u een ijzersterke combinatie voor slim in- en verkopen van energie. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.
 

Onze oplossingen

Maak een keuze
1db38f8d-13aa-42e4-afb0-8d330dc5db82,b2e233ed-a628-4aa6-9644-0c1a2e890c85,7ab6011c-dafc-432e-8ea0-2c3dac1f1757,8da808b0-4462-4ced-be97-8ec0005598dc