Features van de Kiwatt App

Haal het maximale uit jouw batterij, met onze innovatieve app functies.

 

  • Batterij status inzien
  • Automatische updates
  • Energieverbruik inzichtelijk

 

Inzicht in eigen energieverbruik

Batterijstatus en gebruik

Blijf op de hoogte van de status van jouw batterij en krijg inzicht in je energieverbruik met de Kiwatt app. Ons geavanceerde algoritme zorgt ervoor dat de Kiwatt Gateway, de Kiwatt Batterij en de app naadloos met elkaar communiceren, wat resulteert in optimale prestaties. 

 

Daarnaast kun je 24/7 zelf zonder wifinetwerk je energieverbruik monitoren, waardoor je precies kunt zien wanneer je batterij laadt en ontlaadt, en zo altijd in control bent over je eigen energie.

Ons slimme algoritme

Ontwikkeld voor jouw gebruikswensen

Je Kiwatt Batterij wordt nauwkeurig afgestemd op jouw behoeften dankzij ons slimme Kiwatt algoritme. Specifiek voor het Nederlandse klimaat ontworpen, neemt dit algoritme diverse factoren mee, zoals installatie, instellingen, energieverbruikspatronen, prijzen, capaciteit, weersvoorspellingen en efficiëntie, voor optimale prestaties.

Welk energieprofiel past er bij jou?

Energiebeheer in één handomdraai

Wij nemen het werk voor jou uit handen

Met Kiwatt wordt energiebeheer eenvoudig: voer jouw situatie in en laat ons het werk doen. Onze app integreert naadloos jouw gegevens, past zich aan jouw behoeften aan op basis van je energieprofiel (powertrading, powerboosting of zero emission), en implementeert automatisch updates voor maximale gebruiksvriendelijkheid. 

Ben je klaar om jouw energiebeheer te optimaliseren? Ontdek meer over Kiwatt en begin vandaag nog met besparen.

Handelen op de energiemarkt

Gemakkelijk via de Kiwatt app

Met Kiwatt benut je slimme energiehandel: je batterij handelt autonoom op basis van de fluctuerende EPEX-prijzen. Monitor live zowel de EPEX-markt als het handelen van je batterij via onze app. Optimaliseer je energieverbruik en bespaar kosten.

Meer weten? Ontdek de voordelen van Kiwatt en neem de controle over je energieverbruik.

De Kiwatt App

Eenvoudig koppelen voor direct inzicht

Download de app, scan de QR-code op de Gateway en verbind met jouw batterij. Onze experts helpen je graag met de app-instellingen.

Compleet energiebeheer in enkele handelingen

Nadat je verbonden bent, biedt de Kiwatt App een uitgebreid overzicht van jouw energieverbruik. Bekijk de status van je batterij, controleer jouw verbruik uit de batterij en het net, en volg zelfs de verwachte dagprijzen op de Epex markt.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen.
filter%5Bactive%5D=1&filter%5Bsub_category%5D%5B%5D=%2FEnergiemanagement%2FApp%20features
Hoe zorgt de Kiwatt App voor optimale prestaties van mijn batterij?

De Kiwatt App gebruikt een geavanceerd algoritme dat rekening houdt met factoren zoals energieprijzen, weersvoorspellingen, en je energieverbruikspatronen om de prestaties van je batterij te optimaliseren.

Hoe helpt de Kiwatt App bij energiehandel op de EPEX-markt?

De Kiwatt App stelt je batterij in staat om autonoom te handelen op basis van fluctuaties in de EPEX-marktprijzen, en je kunt live de markt en het handelen van je batterij monitoren.

Wat is het slimme Kiwatt-algoritme en hoe werkt het?

Het slimme Kiwatt-algoritme optimaliseert de prestaties van je batterij door factoren zoals installatie, energieverbruik, weersvoorspellingen, en prijzen mee te nemen in de berekeningen.

Hoe kan ik mijn batterijstatus controleren via de Kiwatt App?

Je kunt de status van je batterij 24/7 inzien via de Kiwatt App, inclusief laadtijden en ontlaadtijden, zelfs zonder wifinetwerk.

Kan de Kiwatt App mijn energiebeheer automatisch aanpassen?

Ja, de Kiwatt App kan je energiebeheer automatisch aanpassen op basis van je ingevoerde gegevens en je energieprofiel, voor maximale efficiëntie en kostenbesparing.