Zakelijke Batterij leasen

Bij Kiwatt bieden wij zakelijke lease-opties voor de Kiwatt Batterij aan. Kiwatt streeft ernaar om energieopslag moeiteloos toegankelijk te maken voor ondernemers. Het opwekken van eigen stroom via zonnepanelen is voor energie-intensieve ondernemingen een verstandige investering. Het draagt enerzijds bij aan energiebesparing en anderzijds aan het groene imago van jouw bedrijf, het ontlasten van het milieu en het verminderen van netwerkproblemen. Met de Kiwatt lease batterij is het mogelijk om zelf opgewekte energie op te slaan en te gebruiken voor een later moment. Dit resulteert in extra zekerheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid. Je bepaalt zelf wanneer je deze energie inzet. Met een Kiwatt Batterij staat jouw bedrijf nooit stil.

Leasen voor zakelijk gebruik

Voor veel bedrijven vormt de aanschaf van batterijen een aanzienlijke uitgave. In samenwerking met Activum Groen Lease bieden wij daarom een financieringsoplossing voor de installatie van batterijen aan onze zakelijke klanten. De aanschaf van de batterijen, inclusief installatie, kan voor 100% worden gefinancierd met een looptijd van maximaal tien jaar. Dit biedt de mogelijkheid om onmiddellijk te besparen op energiekosten, zonder dat dit ten koste gaat van uw eigen vermogen of leencapaciteit bij uw huisbank.

De Kiwatt Batterij

Bij Kiwatt bieden we energieopslag oplossingen aan die variëren van 30 kWh tot maar liefst 1 MWh. Je kan klein beginnen als dat jouw voorkeur heeft. De Kiwatt Batterij is namelijk opgebouwd volgens een modulair systeem, waardoor je het eenvoudig kan uitbreiden tot een indrukwekkende capaciteit van 1 MWh. Dit is bijzonder handig voor situaties waarin jouw bedrijf groeit of als je energiebehoeften toenemen. De batterij groeit moeiteloos met jou mee, zonder dat je daarvoor een verzwaarde netaansluiting via jouw energieleverancier nodig hebt.

Onze oplossingen

Batterij Experience Center

Ontdek de energieoplossing voor jouw bedrijf met een bezoek aan ons Kiwatt Experience Center. Hier kun je persoonlijk kennismaken met onze gespecialiseerde installateurs, die klaarstaan om een oplossing te bieden die specifiek is afgestemd op jouw situatie met netcongestie. Tijdens je bezoek krijg je de gelegenheid om direct al je vragen te stellen en de kracht van de Kiwatt Batterij zelf te ervaren.

Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar een efficiënter energiebeheer en een lagere energierekening. Ons team van experts zal je door het hele proces leiden, van analyse tot installatie, om te zorgen dat je de meest effectieve oplossing krijgt voor jouw energiebehoeften. Bezoek ons in het Kiwatt Experience Center en ervaar hoe we samen jouw energieproblemen kunnen oplossen en je bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.