Verduurzamen & innovatieve oplossingen

Stap voor stap transformeert onze wereld. We zijn op weg naar een duurzame toekomst. De urgentie om de energiesector te verduurzamen wordt steeds duidelijker en de focus op innovatieve oplossingen groeit. Ontdek hoe we gezamenlijk de krachten bundelen om een veerkrachtige en groene energie-omgeving te creëren. Van opkomende technologieën tot praktische tips voor een duurzamere levensstijl, hier ontdekt u alles over de evolutie naar een schonere en betere wereld.

Zo verduurzaamt u als bedrijf

Uw onderneming heeft diverse mogelijkheden om bij te dragen aan de energietransitie:

9557bb04-9bc8-44e0-8389-a7258736f6b4,79740804-c8cf-4233-a2bb-4b5593d3c9d5,a2e1f7c9-3b7c-4f77-8018-bc593a0dd1de,6c01d639-fd9c-43d3-8484-2d60448b8593

Groene mobiliteit

Stimuleer duurzaam transport voor werknemers door bijvoorbeeld laadpunten voor elektrische voertuigen te installeren en fietsen/openbaar vervoer te promoten als alternatief vervoermiddel.

Energie-audit en efficiëntieverbeteringen

Voer energie-audits uit, waarin u nagaat waar in uw bedrijf er duurzamer kan worden omgegaan met energie. Denk hierbij aan het upgraden van verlichting, HVAC-systemen en bedrijfsprocessen om energie te besparen.

Batterijopslagtechnologie

Gebruik een batterijopslagsysteem, zoals de Kiwatt Batterij, om overcapaciteit aan opgewekte zonne-energie op te slaan en te gebruiken wanneer de vraag hoog is of wanneer hernieuwbare bronnen niet beschikbaar zijn. Hiermee maakt u snel een verduurzamingsslag binnen uw bedrijf en maakt u 100% gebruik van uw eigen opgewekte energie. 

Investeren in hernieuwbare energie

Door in uw energiebehoefte te voorzien met zonne-energie, windenergie of andere vormen van hernieuwbare energie bent u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen.

Doe hier de quickscan en ontdek welke oplossing bij u past.

Congestie per provincie

Door de stijgende vraag naar elektriciteit en het groeiende aanbod op andere momenten, raakt het energienet steeds meer verstopt. Deze congestie kan leiden tot stroomuitval, hogere elektriciteitstarieven en andere problemen. Klik op uw provincie om de huidige situatie te ontdekken.

Kiwatt-landkaart-totaal-mobKiwatt-landkaart-Drenthe-mobKiwatt-landkaart-Flevoland-mobKiwatt-landkaart-Groningen-mobKiwatt-landkaart-overijssel-mobKiwatt-landkaart-Utrecht-mobKiwatt-landkaart-Noord-Brabant-mobKiwatt-landkaart-Limburg-mobKiwatt-landkaart-Friesland-mobKiwatt-landkaart-Zuid-Holland-mobKiwatt-landkaart-Noord-Holland-mob

Peak shaving

Oplossingen voor bedrijven

Uw weg naar duurzaam ondernemen

Op de weg naar duurzaamheid nemen bedrijven een voortrekkende rol in. De opkomst van batterijopslagtechnologie heeft gezorgd voor een flinke stap voorwaarts. Groene energie wordt niet alleen opgewekt door middel van zonnepanelen en windmolenparken, maar met behulp van de Kiwatt Batterij kan u de overtollige energie ook nog eens opslaan voor gebruik op een later moment. 

Stabiele, duurzame energie

Het gebruik van batterijen vermindert niet alleen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, maar zorgt ook voor een stabielere en betrouwbaardere energievoorziening. U heeft namelijk altijd een duurzame energiebron bij de hand.

 

  • Duurzaam omgaan met groene energie
  • De energiekosten onder controle
  • Geen zwaardere netaansluiting nodig
  • Verkoop uw duurzame energie

 

Het geheim van de Kiwatt batterij

De Kiwatt Batterij is een duurzame oplossing om slim om te gaan met zonne-energie. Zowel voor ondernemers als consumenten is er een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij uw energiebehoeften. Of u nu op zoek bent naar handige thuisbatterijen voor uw huishouden of juist een grootschalig energieopslagsysteem voor uw bedrijf, Kiwatt helpt u op weg naar een duurzame toekomst.

15bd4f96-9b06-4d6e-8ffc-de3d286cf5a6,dab665ff-5458-49a5-8d54-f35380ae43a2

Klantverhalen

Deze bedrijven gingen u voor

Maarsen Groep B.V.

Hier komt een stuk tekst over de Maarsen Groep.

Hier komt een klant.

Hier komt tekst.


 

Bent u benieuwd of de Kiwatt Batterij wat voor u is? Maak vrijblijvend een afspraak of vraag vandaag nog een offerte aan.

Ontdek of de Kiwatt Batterij bij u past!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gesprek over hoe de Kiwatt Batterij u helpt om te verduurzamen. Of vraag vandaag nog een offerte aan. Leer hoe de Kiwatt Batterij of Kiwatt Thuisbatterij u kan helpen bij het bevorderen van duurzaamheid in in uw bedrijf of huishouden. Laten we samenwerken aan een toekomst met een betrouwbare en milieuvriendelijke energievoorziening.