Voorkom energie-pieken.

Uw werknemers laden hun elektrische auto tegelijk. Voorkom energiepieken!

Verlaag de energiekosten.

Koop geen stroom meer in voor hoge tarieven. De Kiwatt Batterij lost het op.

Geen netverzwaring nodig.

U kunt zonder problemen uw productie uitbreiden. Netverzwaring? Niet nodig.

Investeer in uw bedrijf

De Kiwatt Batterij levert tal van voordelen. U zou niet de eerste zijn die uw investering meteen terugverdient met een lagere energienota. Maar belangrijker: u investeert in de betrouwbaarheid, flexibiliteit én duurzaamheid van uw bedrijfsvoering. Dat loont altijd. Bekijk onze batterij-oplossingen. 

 

  • Voorkom energiepieken
  • Verlaag de energiekosten
  • Geen zwaardere netaansluiting
  • Slim in- en verkopen van energie

 

Branche specifieke oplossingen

Opgewekte stroom 's nachts gebruiken voor uw lampen met de Kiwatt Batterij.

In elk denkbare branche heeft de Kiwatt Batterij een toegevoegde waarde.

Het geheim van de Kiwatt batterij

Ze zijn er al enige tijd. Thuisbatterijen voor particulieren. En reusachtige energieopslagsystemen. Maar wat u nodig hebt als ondernemer, is iets daar tussenin. Dat is de Kiwatt Batterij. Speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Lees ook alles over onze oplossing voor VvE's en vastgoed- en woningbouwcorporaties.

Groot of klein?

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30-1MWh

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 1 MWh. 

Handelen op de energiemarkt

In deze tijd, waarin duurzaamheid en kostenbesparing hoog op de agenda staan, kan het handelen op de energiemarkt een slimme zet zijn voor uw bedrijf. Door middel van uw zonnepanelen bezit u zonder dat u dat misschien weet meer kapitaal dan u denkt. U verbruikt niet altijd evenveel energie als u opwekt. Deze slaat u eenvoudig op in de Kiwatt Batterij. Deze eerder opgeslagen energie komt dan goed van pas, zodat u het energienet niet hoeft aan te spreken. Maar het is ook mogelijk om de batterij te laden met goedkope energie via uw dynamische energiecontract. Dan heeft u niet eens zonnepanelen nodig en profiteert u van groene stroom tegen inkoopprijzen.

Kiwatt heeft een slim algoritme ontwikkeld wat voor u automatisch de volgende afwegingen maakt: kunnen uw elektrische apparaten functioneren op eigen opgewekte zonne-energie, zonne-energie uit de batterij, goedkoop ingeladen netstroom uit de batterij of toch goedkope stroom direct uit het net? Zo beschikt u altijd over de meest optimale situatie! Via de Epex markt verkoopt u simpelweg de energie die u niet verbruikt tegen een gunstige prijs. Op deze manier genereert u extra inkomsten en draagt u tegelijkertijd bij aan de overgang naar duurzame energie door uw duurzame stroom beschikbaar te stellen.

Handelen op de energiemarkt brengt uw bedrijf de volgende voordelen:
1. Financiële voordelen

Op dagen dat de vraag naar elektriciteit hoog is, kan de prijs voor elektriciteit op de energiemarkt aanzienlijk stijgen. Met behulp van een Kiwatt Batterij en een dynamisch energiecontract bent u in staat inkomsten te genereren. Dit kan ook zonder dat u in het bezit bent van zonnepanelen, door eerder ingekochte energie te verkopen op momenten dat de energieprijs hoog is.

2. Duurzaamheid

Door gebruik te maken van een Kiwatt Batterij en uw zonne-energie te verkopen, draagt u bij aan een duurzaam energiebeleid. Dit kan bijdragen aan het verminderen van de vraag naar fossiele brandstoffen en het bevorderen van een schonere energievoorziening in Nederland.

3. Flexibiliteit

Wanneer u uw eigen zonne-energie opwekt, opslaat en verhandelt heeft u veel controle over uw eigen energievoorziening. Dit is voor veel mensen, zakelijk en particulier, een gekoesterde wens. Minder afhankelijk zijn van een energieleverancier die fossiele energie inkoopt is een flexibiliteit die we nooit eerder zo hebben gekend.

Energie binnen handbereik

U kunt uw Kiwatt Batterij helemaal afstemmen op uw (energie)behoeften.
Ook kunt u precies de status van uw Kiwatt Batterij bekijken.
U kunt uw Kiwatt Batterij helemaal afstemmen op uw (energie)behoeften.

Ook kunt u precies de status van uw Kiwatt Batterij bekijken.

De vraag is natuurlijk: wat is het beste moment om energie op te slaan? En wanneer kunt u beter energie terug leveren? Hoeveel stroom hebt u nog op voorraad? Met de Kiwatt app hebt u alles inzichtelijk.

  • Voorkom energiepieken
  • Verlaag de energiekosten
  • Geen zwaardere netaansluiting nodig

Klantverhalen

Nieuws & ontwikkelingen

860e257a-dff4-411a-be59-00afc2b0e38f,7f7d2a05-73ef-44f7-9541-34cca02d080e,8f6fa276-50f4-458f-9fb3-588348f295af
ec2dea6b-f029-476a-b9d1-cbd5dc7bc300,816d1982-0bd4-4d0c-a1f0-31b0d58f98bc,c0f9ff81-a2f8-467c-960f-1d11ef7cf278