De Kiwatt App

Energie binnen

handbereik

Optimaliseer je energieverbruik met de Kiwatt App! 

Ons geavanceerde algoritme zorgt voor topprestaties door naadloze communicatie tussen de Kiwatt Gateway, de Batterij en de app. Ontdek het op onze pagina.

De Kiwatt App features

Haal het maximale uit jouw energieopslag met onze innovatieve functies.

 

  • Zero Emission Laad je batterij met zelf opgewekte (zonne)stroom en verbruik deze later, verminder afhankelijkheid van het netwerk en bespaar op energiekosten.
  • Powertrading Wissel tussen zelf opgewekte stroom en goedkope stroom uit het net, verkoop jouw energie terug op basis van actuele prijzen. 
  • Powerboosting Voorkom overbelasting door batterijcapaciteit te reserveren voor energiepieken, bespaar op aansluitkosten en verbeter jouw energievoorziening.

 

Hoe werkt het?

filter%5Bactive%5D=1&filter%5Bsub_category%5D%5B%5D=%2FEnergiemanagement%2FApp%20hoe%20werkt%20het
Is de app afgestemd op mijn wensen?

Voor het correct instellen van de app kijken wij naar je huidige situatie en houden rekening met je netaansluiting, het type energiecontract en naar het vermogen van je zonnepanelen. Deze gegevens kun je in de Kiwatt app invoeren.

Hoe koppel ik mijn gegevens aan het EMS?

Wij koppelen je gegevens aan ons EMS, je batterij en de weersvoorspellingen. Zo is je batterij perfect voorbereid op de energiemarkt en jouw energie wensen. 

Welk energieprofiel past bij mij?

Het Kiwatt algoritme houdt rekening met je type gebruiksprofiel en de actuele prestatie van de batterij. Zo werkt het Kiwatt algoritme optimaal om je op het juiste moment te voorzien van opgeslagen energie. Je energieprofiel is afhankelijk van je huidige wensen, die stel je samen met onze adviseurs vast. 

De Kiwatt App

Eenvoudig koppelen voor direct inzicht

Download de app, scan de QR-code op de Gateway en verbind met jouw batterij. Onze experts helpen je graag met de app-instellingen.

Compleet energiebeheer in enkele handelingen

Nadat je verbonden bent, biedt de Kiwatt App een uitgebreid overzicht van jouw energieverbruik. Bekijk de status van je batterij, controleer jouw verbruik uit de batterij en het net, en volg zelfs de verwachte dagprijzen op de Epex markt.

Release notes

externalId=kiwatt-home-v3-8.1.1&filter[active]=1&filter[category]=/Release notes

Roadmap

Blijf op de hoogte van onze aanstaande ontwikkelingen door een kijkje te nemen op onze roadmap.