Grootschalige opslag van energie

Onze samenleving is al jarenlang afhankelijk van een stabiele en betrouwbare elektriciteitsvoorziening, een vitaal element voor u als groot zakelijke verbruiker. In dit kader speelt stroomgarantie een cruciale rol. Het garanderen van stroom houdt niet alleen in dat stroomonderbrekingen worden voorkomen, maar ook dat storingen worden geminimaliseerd en eventuele uitval van elektriciteit snel wordt hersteld.

Bij Kiwatt begrijpen we dit belang en daarom streven we ernaar om geavanceerde energieoplossingen te bieden die helpen bij het handhaven van een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening.

Netcongestie per provincie

Door de stijgende vraag naar elektriciteit en het groeiende aanbod hernieuwbare energie, raakt het energienet steeds meer verstopt. Deze congestie kan leiden tot stroomuitval, hogere elektriciteitstarieven en andere problemen. Klik op uw provincie om te bekijken wat er speelt bij u in de buurt.

Kiwatt-landkaart-totaal-mobKiwatt-landkaart-Drenthe-mobKiwatt-landkaart-Flevoland-mobKiwatt-landkaart-Groningen-mobKIW_landkaart_Gelderland_mobKiwatt-landkaart-overijssel-mobKiwatt-landkaart-Utrecht-mobKiwatt-landkaart-Noord-Brabant-mobKiwatt-landkaart-Limburg-mobKiwatt-landkaart-Friesland-mobKiwatt-landkaart-Zuid-Holland-mobKiwatt-landkaart-Noord-Holland-mob

 

De batterijoplossing van Kiwatt: handhaven van stroomgarantie

Bij Kiwatt zijn we ervan overtuigd dat onze batterij container opslagsystemen een essentiële rol spelen in het verzekeren van energie op grote schaal. Onze Kiwatt batterijen zijn ontworpen om eigen opgewekte energie op te slaan en deze vrij te geven wanneer dat nodig is. Op momenten van piekbelasting of stroomonderbrekingen staan onze batterijen paraat om bij te springen en een betrouwbare elektriciteitsvoorziening te waarborgen.

 

De voordelen van de energieoplossingen van Kiwatt

Met onze energieoplossingen profiteert u niet alleen van flexibiliteit en betrouwbaarheid, maar ook continuïteit. Onze batterijen zorgen ervoor dat u altijd stroom heeft, zelfs tijdens piekuren of onverwachte netwerkstoringen. Daarnaast helpen ze de druk op het elektriciteitsnetwerk te verlichten door de vraag te verschuiven naar minder drukke momenten. Dit draagt niet alleen bij aan een soepelere werking van het energienetwerk, maar helpt ook bij het verminderen van netcongestie.

 

Onafhankelijker van het net

Bij Kiwatt begrijpen we maar al te goed hoe essentieel onafhankelijkheid is voor grote zakelijke gebruikers. Daarom zetten we ons in om geavanceerde energieoplossingen te bieden die een betrouwbare elektriciteitsvoorziening waarborgen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Met onze Kiwatt batterijen kunnen bedrijven rekenen op een continue stroomtoevoer, waardoor ze zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is, zonder zich zorgen te maken over stroomuitval.

Geïnteresseerd in hoe Kiwatt bijdraagt aan uw energiebeheer en het optimaliseren van uw energievoorziening? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij deze duurzame transitie en u te helpen de juiste stappen te zetten naar een stabiele en betrouwbare energietoekomst.

Het geheim van de Kiwatt batterij

De Kiwatt Batterij is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en particulieren, wij bieden de perfecte balans van kleine tot grootschalige energieopslagsystemen (30-1MWh).

b907be56-fd88-4e64-a388-0ce4ea82f15e,dab665ff-5458-49a5-8d54-f35380ae43a2