De juiste Kiwatt Batterij voor uw situatie

De tijd dat energieopslag een avontuur was, is voorbij. De energietransitie in Nederland is nog steeds in volle gang. De Nederlandse regering heeft ambitieuze doelstellingen gesteld om de CO2-uitstoot tegen 2030 met 49% te verminderen ten opzichte van 1990 en om in 2050 volledig klimaatneutraal te zijn. Om deze doelstellingen te bereiken, worden verschillende maatregelen genomen op het gebied van energieproductie, -opslag en -gebruik. De energietransitie is in uitvoering, en begint bij u- en onszelf. Op de zaak, en thuis.

Bewust huishouden 

Het bewustzijn van de energietransitie groeit steeds meer in huishoudens. Mensen realiseren zich steeds meer dat het belangrijk is om bewuster om te gaan met energie, en dat ze zelf een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de overgang naar duurzame energie. Dit bewustzijn uit zich in verschillende maatregelen die huishoudens nemen, zoals het plaatsen van zonnepanelen en het isoleren van woningen.

Ook zien we dat steeds meer huishoudens kiezen voor een duurzame energieleverancier, die energie opwekt uit hernieuwbare bronnen zoals wind, zon of waterkracht. Het gebruik van elektrische auto's en deelauto's neemt ook toe, waardoor huishoudens minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen.

Het is belangrijk dat dit bewustzijn blijft groeien, zodat steeds meer huishoudens maatregelen nemen om bij te dragen aan de energietransitie. Ook de overheid speelt hierin een belangrijke rol, door het stimuleren van duurzame energie en het bieden van subsidies voor het verduurzamen van woningen. Door samen te werken kunnen we de overgang naar een duurzame energievoorziening versnellen en zorgen voor een schonere toekomst voor ons allemaal.

Alle kleine beetjes helpen.
Met een paar eenvoudige aanpassingen maak jij jouw huishouden al een stuk groener. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan:

Kiwatt Thuisbatterij: uw eigen energieopslag

De Kiwatt Thuisbatterij is de oplossing voor huishoudens die zelf stroom opwekken en deze optimaal willen benutten. Door het opslaan van de niet-gebruikte stroom overdag, kunt u deze 's avonds en 's nachts gebruiken en hoeft u minder gebruik te maken van het elektriciteitsnet. Dit zorgt voor een lagere energierekening en een verminderde afhankelijkheid van het net.

Met de Kiwatt Thuisbatterij kunt u overdag opgewekte stroom opslaan en deze op een later moment gebruiken, waardoor u minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet. Dit is de kern van het verhaal: u heeft uw eigen energieopslag die u volledig zelf beheert.

Een bijkomend voordeel van de Kiwatt Batterij is dat er geen kostbare stroom verloren gaat en u op piekmomenten niet hoeft te betalen voor dure stroom van het net. Ook kunt u met deze thuisaccu uw piekverbruik volledig opvangen, wat resulteert in een win-win situatie.
Wilt u meer lezen over onze Thuisbatterij? In dit artikel maken we een verdiepingsslag. 

Wilt u ook gebruik maken van de voordelen van een Kiwatt Thuisbatterij? Ontdek dan nu of dit iets is voor uw situatie en maak kennis met de mogelijkheden van deze innovatieve thuisaccu.

Doe de Quick Scan en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor u. 

Ontdek de slimme oplossingen van Kiwatt voor efficiënt energiemanagement in huis 

Onze missie is om bij te dragen aan een schone en duurzame toekomst, waarin hernieuwbare energie een belangrijke rol speelt. Met onze slimme oplossingen voor energieopslag maken we het mogelijk om opgewekte energie op te slaan en op een later moment te gebruiken. Hierdoor wordt het gebruik van fossiele brandstoffen verminderd en wordt de transitie naar een duurzame energievoorziening versneld.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Een groene zaak

De energietransitie is een belangrijk onderwerp geworden voor bedrijven werkzaam in iedere denkbare branche. Door de toenemende druk vanuit de samenleving en de overheid om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de overstap naar hernieuwbare energiebronnen te maken, zijn bedrijven gedwongen om hun energiegebruik te herzien en hun bedrijfsvoering aan te passen.

Het bewustzijn van de energietransitie in ondernemingen groeit gestaag, maar er is nog altijd veel werk aan de winkel om bedrijven volledig bewust te maken van de voordelen en de noodzaak van deze transitie.

Veel bedrijven realiseren zich nog niet dat de energietransitie niet alleen gaat om het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, maar juist ook om het creëren van nieuwe kansen en mogelijkheden voor hun bedrijf. Door bijvoorbeeld te investeren in zonne- of windenergie, kunnen bedrijven hun energiekosten verlagen en de concurrentiepositie verbeteren.

  • Energie-efficiëntie verbeteren: Het verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen en productieprocessen kan helpen om het energieverbruik te verminderen.
  • Hernieuwbare energiebronnen gebruiken: Bedrijven kunnen investeren in zonne- en windenergie om hun energiegebruik te vergroenen.
  • Duurzaam inkopen: Bedrijven kunnen ervoor kiezen om duurzame producten en materialen in te kopen die minder energie en grondstoffen gebruiken en minder afval produceren.
  • Afval verminderen en hergebruiken: Bedrijven kunnen werken aan het verminderen van hun afvalproductie en het hergebruiken van materialen om hun milieu-impact te verminderen.
  • Samenwerken met andere bedrijven: Bedrijven kunnen samenwerken met andere bedrijven, brancheorganisaties en overheden om kennis en expertise uit te wisselen en gezamenlijk stappen te zetten richting een duurzame toekomst. 

De Kiwatt Batterij: 

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar manieren om uw bedrijfsvoering te verbeteren en te verduurzamen. Een van de manieren om dit te doen is door te investeren in de Kiwatt Batterij. Deze batterij biedt verschillende voordelen die niet alleen de energierekening kunnen verlagen, maar ook de betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid van uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

Een van de grootste voordelen van de Kiwatt Batterij is de mogelijkheid om energie op te slaan. Dit betekent dat u de energie die overdag wordt opgewekt door bijvoorbeeld zonnepanelen, kunt opslaan en gebruiken wanneer dat nodig is. U kunt de energie die wordt opgewekt op het moment dat deze het meest efficiënt is, opslaan en gebruiken wanneer dat nodig is. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u werkt met piekbelastingen of variabele energieprijzen. Dit kan leiden tot een lagere energierekening en minder afhankelijkheid van het energienetwerk.

Daarnaast is de Kiwatt Batterij een duurzame keuze voor uw bedrijf. Het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zijn belangrijke stappen in de richting van een duurzame toekomst. Door te investeren in de Kiwatt Batterij draagt u bij aan deze overgang en kunt u bijdragen aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Door te investeren in de Kiwatt Batterij, investeert u in de toekomst van uw bedrijf en draagt u bij aan een duurzamere wereld. U kunt niet alleen genieten van kostenbesparingen, maar ook profiteren van de voordelen van een betrouwbare, flexibele en duurzame bedrijfsvoering.
Met behulp van de Quick Scan is het mogelijk om te achterhalen welke batterijoplossing het beste past bij uw situatie. 

Dus waar wacht u nog op? Kom langs en ontdek de wereld van Kiwatt. We kijken er naar uit om u te verwelkomen!

Kiwatt Batterij Brochure

Heeft u een onderneming en bent u geinteresseerd in een Kiwatt Batterij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Via de live chat

Lees ook deze artikelen eens

externalId=kiwatt-news-detail-1.1.3.3.2&filter[active]=1&filter[not uuid]=f32f5aa5-e159-469a-92c4-b64b42d8128f&sort=date.desc