Dealerdagen

Wilt u graag dealer worden van Kiwatt? Kom naar de Kiwatt Dealerdag!

De energietransitie is in volle gang en dat is maar goed ook. Als dealer van Kiwatt laat je niet alleen zien dat je duurzaam georiënteerd bent, je levert een directe bijdrage in de voorziening van de energie neutrale behoefte van vele huishouden en bedrijven. Tijdens een informatieve sessie leert u over energiemanagement en de Kiwatt Batterij, ons eigen energiesysteem. 

Voor wie?

De Dealerdag is voor organisaties die graag dealer willen worden van onze Kiwatt producten. 

Aanmelden

Om dealer te worden van Kiwatt dient u deel te hebben genomen aan een Kiwatt Dealerdag. Op deze dag maakt u kennis met Kiwatt, haar oplossingen en alle benodigde (praktische) informatie. Meld u aan voor 1 van de geplande Dealerdagen in 2024.. Geef bij uw aanmelding door op welke dag u van plan bent te komen. Wij horen het ook graag als u onverhoopt bent verhinderd. U ontvangt na aanmelding nog een officiële uitnodiging. De inloop is vanaf 13:45, zodat we 14.00 kunnen starten.

De volgende dealermiddagen staan gepland op:

  • Dinsdag 21 mei 14.00 - 16.30 uur.
  • Dinsdag 25 juni 14.00 - 16.30 uur.

Adres

U bent van harte welkom op onderstaand bezoekadres:

Kiwatt BV
Jennerstraat 7
6718 XS  Ede

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand. 

Meer informatie

Bekijk van te voren de veelgestelde vragen, de productpagina’s en download onze brochure. Zo leert u van te voren al meer over onze oplossingen. 

Kiwatt Batterij Brochure

Heeft u een onderneming en bent u geinteresseerd in een Kiwatt Batterij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Via de live chat

Lees ook deze artikelen eens

externalId=kiwatt-news-detail-1.1.3.3.2&filter[active]=1&filter[not uuid]=3501a2d6-f0f5-482c-9d79-71ffaaddbacc&sort=date.desc