Nieuw: Stap in de toekomst van energie bij het Kiwatt Experience Center

Ben je klaar om de toekomst van energie te ervaren? Het Kiwatt Experience Center biedt je een unieke kans om onze baanbrekende technologieën en duurzame oplossingen van dichtbij te zien. Dit is dé plek waar innovatie en duurzaamheid samenkomen.

De opening van het Kiwatt Experience Center

Recent opende Mick Bakker van AccuToday samen met Jacob van Leeuwen, oprichter van Kiwatt, het Kiwatt Experience Center. Het hele Kiwatt team was bij elkaar om deze mijlpaal feestelijk te vieren en uiteraard om als allereerst de Experience Center van binnen te bekijken. 

 

Een reis door energietransitie

Het Kiwatt Experience Center is dé toegangspoort tot de wereld van energietransitie. Hier zie je hoe Kiwatt voorop loopt met innovatieve producten die de energiemarkt transformeren. Bezoekers en dealers ervaren onze missie en visie, ondersteund door indrukwekkende visuals en interactieve displays.

 

Jacob van Leeuwen, oprichter van Kiwatt: “Het Experience Center laat zien hoe Kiwatt voorop loopt in de energietransitie door al onze oplossingen, zowel hardware als software, te demonstreren. Kiwatt heeft zo'n uniek Nederlands product dat mensen het Kiwatt Experience Center wel móéten zien.”

 

Ontdek onze innovatieve batterijtechnologieën

Verken onze revolutionaire 30 kWh en 110 kWh batterijen en ontdek hoe ze bijdragen aan een efficiënter en duurzamer energiegebruik. Leer meer over ons transparante installatieproces, van plaatsing tot inbedrijfstelling, en ervaar zelf de eenvoud en efficiëntie van onze oplossingen.

 

Plan je bezoek: Ervaar de toekomst van energie

Of je nu geïnteresseerd bent in onze innovatieve oplossingen of een dealer bent die klanten wil introduceren tot onze technologieën, het Kiwatt Experience Center biedt een inspirerende ervaring. Plan je bezoek via onze website en stap binnen in de toekomst van energie.

 

Kiwatt Batterij Brochure

Heeft u een onderneming en bent u geinteresseerd in een Kiwatt Batterij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Via de live chat

Lees ook deze artikelen eens

externalId=kiwatt-news-detail-1.1.3.3.2&filter[active]=1&filter[not uuid]=e818bdff-f479-4497-9815-c556a67157fd&sort=date.desc