Hernieuwbare energiebronnen

Opgewekte energie kan op verschillende manieren worden verkregen, variërend van zonne- en windenergie tot waterkracht en biomassa. Deze duurzame bronnen leveren elektriciteit die vervolgens kan worden opgeslagen voor later gebruik of direct kan worden gebruikt om aan de energiebehoeften van uw bedrijf te voldoen.

 

Wat als ik meer opwek dan ik gebruik?

In situaties waarin u meer energie opwekt dan u verbruikt, bieden batterijoplossingen van Kiwatt een ideale oplossing. Onze geavanceerde batterijen slaan overtollige energie op, zodat u deze later kunt gebruiken wanneer dat nodig is. Dit maximaliseert de efficiëntie van uw energiegebruik en minimaliseert verspilling.

Netcongestie per provincie

Door de stijgende vraag naar elektriciteit en het groeiende aanbod hernieuwbare energie, raakt het energienet steeds meer verstopt. Deze congestie kan leiden tot stroomuitval, hogere elektriciteitstarieven en andere problemen. Klik op uw provincie om te bekijken wat er speelt bij u in de buurt.

Kiwatt-landkaart-totaal-mobKiwatt-landkaart-Drenthe-mobKiwatt-landkaart-Flevoland-mobKiwatt-landkaart-Groningen-mobKIW_landkaart_Gelderland_mobKiwatt-landkaart-overijssel-mobKiwatt-landkaart-Utrecht-mobKiwatt-landkaart-Noord-Brabant-mobKiwatt-landkaart-Limburg-mobKiwatt-landkaart-Friesland-mobKiwatt-landkaart-Zuid-Holland-mobKiwatt-landkaart-Noord-Holland-mob

Maximaal gebruik eigen opgewekte energie

Tijdens periodes waarin er geen energie wordt opgewekt, zoals 's nachts of op windstille dagen, bieden de batterijoplossingen van Kiwatt uitkomst. U kunt dan eenvoudig de opgeslagen energie gebruiken om aan uw energiebehoeften te voldoen, waardoor u niet afhankelijk bent van externe energiebronnen.

Ook zonder zonnepanelen

Het laden van de Kiwatt Batterij hoeft niet enkel via hernieuwbare energie. U bent met onze energieopslagsystemen in staat om met behulp van de Kiwatt App goedkoop stroom van het net in te kopen en op een later, financieel voordelig, moment te verkopen. 

Kom vandaag nog in contact

Wilt u meer weten over hoe Kiwatt uw bedrijf kan helpen bij het maximaliseren van uw energie-efficiëntie? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Laat deze kans niet liggen en maak vandaag nog de overstap naar een duurzamere en winstgevende energievoorziening met Kiwatt.

Het geheim van de Kiwatt batterij

De Kiwatt Batterij is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en particulieren, wij bieden de perfecte balans van kleine tot grootschalige energieopslagsystemen (30-1MWh).

b907be56-fd88-4e64-a388-0ce4ea82f15e,15bd4f96-9b06-4d6e-8ffc-de3d286cf5a6