Duurzaam ondernemen voor hotels

Voorkom energie-pieken

En bespaar maandelijks honderden euro's.

Behoud uw onderneming

Verlaag de energiekosten en voorkom torenhoge kostprijzen.

Verlies geen kostbare energie

Een aantrekkelijke, groene én winstgevende investering.

Een duurzaam hotel.

De opwarming van de aarde als belangrijkste gevolg van klimaatverandering is al ver gevorderd en verloopt zelfs sneller dan we ons realiseren. Ook hotelketens zijn genoodzaakt om vergevorderd te verduurzamen. Daarbij komend is de trend voor zowel zakelijke als toeristische reizigers om duurzame hotels hun voorkeur te bieden. Bijna de helft van de Nederlandse bedrijven sluit hotels zonder duurzaamheidslabel uit van overnachtingen, een percentage dat ieder jaar toeneemt. Reizigers vragen steeds vaker naar duurzame reis- en verblijfsmogelijkheden. Hoe pakt u dit aan?
 

Het verduurzamen van een hotel kan bijvoorbeeld door het gebruik van zonne-energie, een warmtepomp, het terugdringen van voedselverspilling, waterbesparing en energiebesparende verlichting. Maar heeft u wel eens gedacht aan het inzetten van energieopslag?

Energiemanagement

Zonnepanelen zijn een investering, waarvan u direct de gevolgen ziet. U kunt ze overal plaatsen, op bijna elk gebouw. Met de gunstige subsidies die er zijn, is het tegenwoordig zo dat u deze investering binnen zeven tot tien jaar heeft terugverdiend. Nóg interessanter: een Kiwatt Batterij. Dit maakt het mogelijk om (zonne-)energie die u niet verbruikt op te slaan, maar vooral ook om de energie te managen. Hierdoor heeft u de energiekosten grotendeels in eigen hand en wordt u minder afhankelijk van uw energieleverancier. 

Dit is razend interessant voor uw business waar dag en nacht energie nodig is. De Kiwatt Batterij maakt het mogelijk om opgeslagen zonne-energie in te zetten om ‘s avonds de auto’s voor de deur op te laden, de wasserette te laten draaien en de verlichting te laten branden. Zonder dat u daar extra kosten voor maakt en dus energie van het net moet afnemen. 

Groen is poen

Hotels kunnen veel profijt hebben van het prioriteren van verduurzaming op hun agenda. Niet alleen omdat de investeringen zich tegenwoordig gemakkelijk terugverdienen, maar ook omdat hotelgasten steeds bewuster omgaan met duurzaamheid bij hun keuze voor een hotel. Met de Kiwatt Batterij in combinatie met een dynamisch energiecontract maakt u een enorm slimme stap in de energietransitie.

Met de Kiwatt Batterij kunt u eenvoudig inspelen op uw groeiende energiebehoeften, zelfs als de netcapaciteit beperkt is. Door te investeren in onze batterij draagt uw bedrijf niet alleen bij aan het verminderen van de congestie, maar profiteert u tegelijkertijd van een verbeterde efficiëntie. Maar met stip op nummer één: u profiteert direct van energiebesparing in een wereld waar energieprijzen hoog blijven. Zelfs zonder zonnepanelen is een Kiwatt Batterij interessant, omdat u deze energie kunt kopen én verkopen tegen gunstige tarieven. Ontdek nu de voordelen van de Kiwatt Batterij en bespaar flink op uw energiekosten.

Bent u geïnteresseerd in de slimme zakelijke oplossingen van Kiwatt en wilt u meer informatie? Wij nodigen u graag uit om samen met ons de wereld van duurzame energieopslag te ontdekken. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier. Indien gewenst kunt u ook direct een offerte aanvragen

Het geheim van de Batterij

De volgende stap in de energietransitie maakt u met een Kiwatt Batterij. Speciaal ontworpen voor bedrijven en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Groot of klein

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30 - 800kWh

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh.

Verdien met uw energie

Interesse in een Kiwatt Batterij?
Doe de quick scan voor productadvies of vraag direct een offerte aan.
Gebruik eigen stroom op kostbare momenten
Bespaar maandefijks op de hoge energierekening
Hondelviade Kiwatt App op de energiebeurs
Wordt onderdeel van onzevirtual powerplant
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.8.1.1.1.1&filter[active]=1

Nieuws & ontwikkelingen

externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.0&filter[active]=1&sort=date.desc
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc