Duurzaam ondernemen voor vakantieparken

Voorkom energie-pieken

En bespaar maandelijks honderden euro's.

Behoud uw onderneming

Verlaag de energiekosten en voorkom torenhoge kostprijzen.

Verlies geen kostbare energie

Een aantrekkelijke, groene én winstgevende investering.

Duurzame vakanties

Steeds meer ondernemers zien de noodzaak van duurzaam ondernemen. Naast dat het kostenbesparend is, draagt het ook bij aan een goede én groene reputatie. Bent u de trotse eigenaar van een vakantiepark? Dan is het interessant om na te denken over het verduurzamen van uw park. Zo kan dat hem al zitten in de kleine dingen als: afval scheiden, voedselverspilling tegengaan en papieren rietjes. Maar beter nog: 100% groene energie.

Steeds meer mensen proberen het begrip duurzaamheid door te voeren in hun manier van leven. Vegetarisch eten, elektrisch rijden, maar op den duur ook een duurzame vakantie. De voorkeur voor een duurzaam vakantiepark komt daardoor in de toekomst ook steeds vaker voor. 

Energie voor als de zon al onder is

Met het laten draaien van uw vakantiepark op zonne-energie bespaart u al behoorlijk op de maandelijkse energierekening. Want er stroomt per uur een behoorlijke hoeveelheid energie door de kabels heen. Zo moeten de huisjes, tenten, horeca en overige voorzieningen dag en nacht voorzien zijn van stroom. Uiteraard bent u afhankelijk van het hoog- en laagseizoen. De energiepieken liggen dan waarschijnlijk op verschillende momenten in het jaar, met name in het voorjaar en in de zomer. 

De Kiwatt Batterij slaat de zonnestroom die u niet gebruikt op, zodat u deze op een later tijdstip weer kunt gebruiken. Zie het als energie voor als de zon al onder is. 

Een Kiwatt Batterij is uiteindelijk een stuk interessanter dan de energie weer terugleveren aan het net. Al helemaal wanneer over een aantal jaar de salderingsregeling volledig is stopgezet. Bovendien heeft een batterij meer voordelen.

Wat dacht u van een Kiwatt Batterij met een opslagcapaciteit van 30kWh of meer voor uw centrale gebouw? Of bij ieder vakantiehuisje een Kiwatt Thuisbatterij met een opslagcapaciteit van 10kWH? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Verander een kostenpost in een opbrengstenpost

Als eigenaar van een vakantiepark bent u dag in, dag uit bezig de verwachtingen van uw gasten te overtreffen. De energieprijzen fluctueren echter flink binnen deze branche. Het is dan ook een prettig idee dat u kosten kunt besparen door middel van energie of zelfs een extra inkomstenbron kunt creëren. U maakt geen gebruik van de salderingsregeling, waardoor het langer duurt voordat u uw investering terugverdient. 

Het geheim van de Batterij

De volgende stap in de energietransitie maakt u met een Kiwatt Batterij. Speciaal ontworpen voor bedrijven en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Groot of klein

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30 - 800kWh

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh.

Verdien met uw energie

Interesse in een Kiwatt Batterij?
Doe de quick scan voor productadvies of vraag direct een offerte aan.
Gebruik eigen stroom op kostbare momenten
Bespaar maandefijks op de hoge energierekening
Hondelviade Kiwatt App op de energiebeurs
Wordt onderdeel van onzevirtual powerplant
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.8.1.1.1.1&filter[active]=1

Nieuws & ontwikkelingen

externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.0&filter[active]=1&sort=date.desc
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc