Duurzaam ondernemen voor tandartsen

Voorkom energie-pieken

En bespaar maandelijks honderden euro's.

Behoud uw onderneming

Verlaag de energiekosten en voorkom torenhoge kostprijzen.

Verlies geen kostbare energie

Een aantrekkelijke, groene én winstgevende investering.

Duurzame mondzorg

Als eigenaar van een tandartsenpraktijk herkent u het vast wel: de hoeveelheid energie die wordt verbruikt door apparaten is torenhoog. Wanneer u ervoor kiest om deze apparatuur te laten functioneren op zonne-energie, maakt u als praktijkeigenaar een enorme stap richting een duurzame praktijk. Vanuit de overheid zijn er verschillende subsidies beschikbaar om uw praktijk te vergroenen. 

Door middel van zonnepanelen wekt u uw eigen energie op. Hiermee kunt u met gemak een dag gevuld met afspraken laten draaien op zelf opgewekte energie. Uiteraard zijn er ook dagen waarop het minder druk is, een dik wolkendek boven de praktijk hangt of waarop de praktijk haar deuren gesloten heeft. Op dagen als deze is het zonde om de opgewekte zonne-energie niet te gebruiken en verloren te laten gaan. 

Met de Kiwatt Batterij wordt deze ‘verloren’ of ‘overtollige’ energie letterlijk en figuurlijk opgevangen. De opgewekte energie wordt namelijk in de batterij opgeslagen. Zo kunt u de overgebleven energie op een ander moment gebruiken.

Een stralend gebit met de Kiwatt Batterij

U weet als geen ander dat uw praktijk afhankelijk is van veel apparatuur: van een afzuigmotor, autoclaaf en behandelstoel tot een endo-apparaat, lichtuithardingapparaat, mengapparaat en röntenapparaat. Investeren in energiebesparende zonnepanelen én de Zakelijke Kiwatt Batterij is een slimme groene move. Dat maakt uw praktijk niet alleen energiepositief, maar ook productiever. En dat betekent dat u meer geld overhoudt voor het optimaliseren en verduurzamen van uw tandartspraktijk. Met een Zakelijke Kiwatt Batterij biedt u optimale, betaalbare en professionele mondzorg en laat u het gebit van uw patiënten stralen.

Een duurzame tandartsenpraktijk

Met de Kiwatt Batterij heeft u als tandarts een krachtige oplossing in handen om energie op te slaan én te verhandelen tegen een gunstige prijs op de energiemarkt. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid om uw energiekosten te verminderen, maar ook om extra inkomsten te genereren uit deze stralende energiebron.

Het gebruik van zonne-energie leidt direct tot een vermindering van uw energiekosten, maar met de Kiwatt Batterij kunt u uw investering nog sneller terugverdienen. De handige Kiwatt App stelt u in staat om uw energieverbruik in de gaten te houden en de status van de batterij te controleren.

Het geheim van de Batterij

De volgende stap in de energietransitie maakt u met een Kiwatt Batterij. Speciaal ontworpen voor bedrijven en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Groot of klein

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30 - 800kWh

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh.

Verdien met uw energie

Interesse in een Kiwatt Batterij?
Doe de quick scan voor productadvies of vraag direct een offerte aan.
Gebruik eigen stroom op kostbare momenten
Bespaar maandefijks op de hoge energierekening
Hondelviade Kiwatt App op de energiebeurs
Wordt onderdeel van onzevirtual powerplant
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.8.1.1.1.1&filter[active]=1

Nieuws & ontwikkelingen

externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.0&filter[active]=1&sort=date.desc
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc