PAK
DE REGIE
OVER JE
ENERGIE.

Bezoek ons tijdens Provada

RAI Amsterdam, Futureplein, Hal 12, Stand E

Jouw oplossing in energie

Sta je op de wachtlijst voor een netaansluiting? Heb je last van netcongestie en kun je geen energiezekerheid garanderen? Wil je een batterij binnenplaatsen, maar krijg je geen verzekering? Bij Kiwatt begrijpen we de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd in de huidige energiemarkt.

Wij nodigen je van harte uit om ons te ontmoeten op PROVADA. Ontdek hoe Kiwatt innovatieve oplossingen biedt voor deze veelvoorkomende problemen en hoe wij je kunnen helpen bij het waarborgen van een betrouwbare en duurzame energievoorziening.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan een energiezekere toekomst. PROVADA 2024, Futureplein, Hal 12, Stand E.

Waarom een batterij?

Maak je vastgoedbedrijf onafhankelijker van het net. Als vastgoedondernemer is het cruciaal dat je panden operationeel blijven wanneer dat nodig is.

De Kiwatt Batterij biedt een essentiële oplossing voor de problematiek van netcongestie. Van piekbelasting voorkomen tot het verzwaren van je netaansluiting, je energieproblemen zijn opgelost met een energieopslagsysteem van Kiwatt.

Ontdek de Kiwatt Batterij

De Kiwatt Batterij slaat je energie op, ontlast het net en zorgt ervoor dat je maximaal gebruikmaakt van je duurzaam opgewekte energie. Deze energiebron is niet alleen een oplossing voor congestie maar speelt ook een cruciale rol tijdens piekmomenten wanneer de elektriciteitskosten hoog zijn.

  • Voorkom energiepieken: Stabiliseer je energieverbruik en verminder de impact op het net.
  • Verlaag de energiekosten: Bespaar op hoge tarieven tijdens piekuren door opgeslagen energie te gebruiken.
  • Geen zwaardere netaansluiting nodig: Vermijd de kosten en het gedoe van het upgraden van je aansluiting.
  • Slim in- en verkoop van energie mogelijk: Optimaliseer je energiekosten door energie te verkopen wanneer de prijzen hoog zijn.

Onze oplossingen

Wat betekent dit voor jou?

Ruim 80% van de verzekeringsmaatschappijen ondersteunt Kiwatt bij het plaatsen van batterijen in bedrijfsruimten. Dit betekent dat veilig energie opslaan en verhandelen van je zonne-energie nu binnen handbereik is. Dit wordt nog belangrijker zodra de salderingsregeling per 1 januari 2027 wordt afgeschaft. Bereid je dus voor op de energietransitie.

Waarom is dit belangrijk?

Voldoende energie is niet meer vanzelfsprekend. Netcongestie dwingt ons om vooruit te denken over energiebeheer voor nieuw en bestaand vastgoed. Kiwatt helpt de vastgoedbranche om weer de regie over hun eigen energie te nemen. Dit geeft jou de controle en zekerheid die je nodig hebt.

Testimonials

Ontdek hoe Kiwatt vastgoedbedrijf de Maarsen Groep heeft geholpen om hun piekbelasting te verlagen of verdiep je in onze overige business cases.