Release note juni 2023 - Powerboosting

Hierbij kondigen wij onze nieuwe functie aan: de Kiwatt Powerboosting feature. Deze innovatieve functie is speciaal ontwikkeld voor klanten die pieken in hun energieverbruik ervaren en willen profiteren van peak shaving om hun energiekosten te verlagen. Hieronder vind je een overzicht van wat deze update inhoudt en hoe je er het beste van kunt profiteren.

Wat is Kiwatt Powerboosting?

Kiwatt Powerboosting is ontworpen om pieken in je energieverbruik intelligent te beheren. Door het toepassen van peak shaving zorgt deze feature ervoor dat energie-intensieve apparaten op een efficiëntere manier worden gebruikt, waardoor piekbelastingen worden verminderd en energiekosten lager uitvallen.

Belangrijkste kenmerken

  • Peak shaving technologie: identificeert en reduceert pieken in je energieverbruik door de Kiwatt Batterij bij te laten springen.
  • Real-time energiebeheer: monitor en optimaliseer je energieverbruik op elk moment van de dag.
  • Kostenbesparing: analyseer je energieverbruikspatronen en ontvang aanbevelingen om je netverbruik te verlagen door peak shaving.
  • Voorkom netcongestie: door minder capaciteit van het net te vragen op piekmomenten voorkom je netcongestie in Nederland. 

Hoe te gebruiken

  1. Update de App: zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Kiwatt App hebt gedownload.
  2. Setup Powerboosting: Volg de eenvoudige stappen in de app om Kiwatt Powerboosting te activeren en je apparaten te integreren. Wij kunnen je hier uiteraard bij helpen.
  3. Automatische Aanpassingen: Laat de app automatisch aanpassingen maken om je energieverbruik te optimaliseren en piekbelastingen te verminderen op basis van je persoonlijke instellingen en verbruikspatronen.

Ondersteuning

Voor hulp bij het instellen of voor meer informatie over hoe je het meeste uit Kiwatt Powerboosting kunt halen, kun je terecht bij onze support pagina.
 

Kiwatt Batterij Brochure

Heeft u een onderneming en bent u geinteresseerd in een Kiwatt Batterij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Via de live chat

Lees ook deze artikelen eens

externalId=kiwatt-news-detail-1.1.3.3.2&filter[active]=1&filter[not uuid]=e02976b8-be9c-45ca-9d04-9e8ca9246ec2&sort=date.desc