Release note maart 2024 - WiFi/4G

Hierbij kondigen wij de nieuwe update van de Kiwatt App, met een belangrijke nieuwe functie die jouw gebruikservaring aanzienlijk zal verbeteren.

Nieuwe functie: toegang tot jouw batterij buiten je wifi-netwerk

Met deze update kun je nu op afstand toegang krijgen tot je batterij, zelfs wanneer je niet verbonden bent met je wifi-netwerk. Voorheen was het noodzakelijk om binnen het bereik van je wifi te zijn om verbinding te maken met je batterij. Deze nieuwe functionaliteit geeft je de vrijheid en flexibiliteit om je batterijstatus en instellingen te beheren, waar je ook bent.

Wat is er nieuw:

  • Toegang op afstand: Controleer en beheer je batterij vanaf elke locatie, zonder dat je verbonden hoeft te zijn met je thuis-wifi.
  • Verbeterde connectiviteit: Eenvoudig en naadloos schakelen tussen wifi en mobiele netwerken voor continue toegang tot je batterij.

Bugfixes en verbeteringen

Naast deze nieuwe functie hebben we ook verschillende bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd om de app sneller en betrouwbaarder te maken.

Update nu

Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Kiwatt App downloadt om te profiteren van deze verbeteringen. Open daarna de app eenmalig binnen hetzelfde netwerk als de Kiwatt Gateway. Daarna heb je overal toegang tot de app.

Zoals altijd, horen we graag jouw feedback en suggesties om de app nog beter te maken.

Kiwatt Batterij Brochure

Heeft u een onderneming en bent u geinteresseerd in een Kiwatt Batterij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Via de live chat

Lees ook deze artikelen eens

externalId=kiwatt-news-detail-1.1.3.3.2&filter[active]=1&filter[not uuid]=9df48866-56a5-4cea-957f-35cdf01a1d96&sort=date.desc