Duurzaam ondernemen voor iedere Vereniging van Eigenaren

Voorkom energie-pieken

En bespaar maandelijks honderden euro's.

Behoud uw onderneming

Verlaag de energiekosten en voorkom torenhoge kostprijzen.

Verlies geen kostbare energie

Een aantrekkelijke, groene én winstgevende investering.

Maak winst met uw zonnepanelen.

Als Vereniging van Eigenaren (VVE) heeft u het behoorlijk druk. U neemt belangrijke besluiten, regelt administratie en communicatie en zorgt dat het pand in topstaat blijft voor alle bewoners. Daarnaast beheert u de financiën van de gemeenschappelijke delen en zaken. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de energierekening laag blijft en tegelijkertijd het energieverbruik vermindert. Eén van de manieren om dit te doen is door gebruik te maken van zonnepanelen op het dak van het gebouw. Zonnepanelen wekken duurzame energie op en kunnen een aanzienlijke besparing opleveren op de energierekening van de Vereniging van Eigenaren. Maar het wordt pas echt interessant met een Kiwatt Batterij. 

  • Dalende energiekosten voor algemene ruimten
  • Fluctuerende prijzen op de energiemarkt worden opgevangen
  • Duurzame investering

Sla uw energie op in een Kiwatt Batterij.

Als Vereniging van Eigenaren zoekt u naar manieren om de kosten evenredig te laten neerslaan op alle bewoners en waar mogelijk deze kosten zelfs te drukken. Tot het begin van 2025 maakt u nog gebruik van de huidige salderingsregeling. Na deze datum wordt het gebruik van deze regeling tot 2031 steeds minder interessant, omdat de voordelen afgebouwd worden naar nul. Met een Kiwatt Batterij bent u voorbereid op wat komen gaat.

Een batterij is een opslagsysteem voor elektriciteit waarin u uw eigen opgewekte energie in kunt opslaan. Ook zonder zonnepanelen is een batterij een uitkomst. Door de fluctuerende energieprijzen kunt u als Vereniging van Eigenaren flink besparen op de kosten door slim om te gaan met energieopslag. Op momenten dat de kosten voor energie laag zijn, vult u uw batterij vanuit het energienet. Wanneer de kosten weer stijgen verkoopt u deze energie weer. 

Verenig uw kostenbesparing.

De Kiwatt Batterij biedt u bijzonder veel flexibiliteit. U weet immers zelf als geen ander wat de kostenposten binnen uw appartementengebouw of flat zijn en op welke momenten de vraag naar energie het hoogst is. Wanneer u de batterij combineert met de Kiwatt App maakt dit uw verbruik nog overzichtelijk en geeft het u de vrijheid om opgeslagen energie te gebruiken op een manier die past bij de financiële en strategische energieplannen van uw VVE.

Op deze manier zijn de fluctuerende energietarieven niet langer een nadeel. U zet zonne-energie gemakkelijk om in een besparing of zelfs een verdienmodel. Het gebruik van de Kiwatt Batterij leidt niet alleen tot kostenbesparingen, maar helpt u ook om op een klimaatvriendelijke wijze om te gaan met energie. Bovendien kunnen fluctuerende energieprijzen eenvoudig worden opgevangen, waardoor u minder afhankelijk bent van het energienet. Wilt u uw netaansluiting verzwaren? Dit is met een Kiwatt Batterij vaak niet meer nodig. 

Dit alles maakt het investeren in een batterij een slimme keuze voor elke VVE die de energievoorziening binnen het wooncomplex wil verbeteren en toekomstbestendig wil maken.

 

  • Duurzame energie geeft stabiliteit bij fluctuaties op het energienet
  • Laat geen energie verloren gaan
  • Lagere kosten door extra voordeel uit uw zonne-energie
  • Geen netverzwaring noodzakelijk

Het geheim van de Batterij

De volgende stap in de energietransitie maakt u met een Kiwatt Batterij. Speciaal ontworpen voor bedrijven en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Groot of klein

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30 - 800kWh

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh.

Verdien met uw energie

Interesse in een Kiwatt Batterij?
Doe de quick scan voor productadvies of vraag direct een offerte aan.
Gebruik eigen stroom op kostbare momenten
Bespaar maandefijks op de hoge energierekening
Hondelviade Kiwatt App op de energiebeurs
Wordt onderdeel van onzevirtual powerplant
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.8.1.1.1.1&filter[active]=1

Nieuws & ontwikkelingen

externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.0&filter[active]=1&sort=date.desc
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen.
filter%5Bactive%5D=1&filter%5Bcategory%5D%5B%5D=%2FVvE