Meld u aan als dealer

Draag direct bij aan de groene voorziening van de energieneutrale behoefte van vele huishoudens en bedrijven
Ontdek Kiwat
Dealer zijn bij Kiwatt

Hoewel de overheid het nog niet toegeeft, is het duidelijk dat het doel is dat we allemaal onze eigen energieleverancier worden. We zitten als Nederlanders dus middenin een energietransitie.


Als dealer van Kiwatt draagt u bij aan een meer duurzame, onafhankelijke en betaalbare toekomst. Zowel voor particulieren als ondernemers zijn de Kiwatt producten effectieve oplossingen voor het zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de opgewekte zonne-energie.


Tijdens een informatieve sessie leert u over energiemanagement en de Kiwatt Batterij, ons eigen energiesysteem.

Sla op. En geef door.
De Kiwatt Batterij

Kiwatt wil energieopslag eenvoudig maken voor ondernemers en particulieren. Want dromen over een duurzame installatie is mooi, maar echt iets doen is beter. Het opslaan van energie is een verstandige keuze wanneer er zonnepanelen geïnstalleerd zijn. Zowel op de korte als op de lange termijn draagt dit bij aan het optimaal benutten van de opgewekte zonne-energie. De Kiwatt Batterij zorgt ervoor dat er geen kostbare stroom verspild wordt, maar ook dat het niet langer nodig is om voor stroom teveel te betalen tijdens de piekmomenten.

Aanmelden als dealer

Om dealer te worden van Kiwatt dient u eerst deel te hebben genomen aan een Kiwatt Dealerdag. Op deze dag maakt u kennis met Kiwatt, haar oplossingen en alle benodigde (praktische) informatie. U kunt uzelf aanmelden via het contactformulier voor 1 van de 3 geplande Dealerdagen in 2023. Geef bij uw aanmelding door op welke dag u van plan bent te komen. Wij horen het ook graag als u onverhoopt bent verhinderd. U ontvangt 2 weken van te voren een officiële uitnodiging. De inloop is vanaf 13:45 uur, zodat we 14.00 uur van start kunnen gaan.

Neem vrijblijvend contact op
Wordt u ook dealer bij Kiwatt?

Kosteloos een Kiwatt Business Case ontvangen?