U bent de baas: meer inzicht in en controle over uw energiebeheer

In de huidige zakelijke wereld is het optimaliseren van energiebeheer van cruciaal belang voor het succes van iedere onderneming. Niet alleen bespaart u hiermee op de energiekosten, maar draagt het natuurlijk ook bij aan het behalen van vastgestelde duurzaamheidsdoelen. Het beheren van energie kan echter een uitdaging zijn als u niet beschikt over de juiste hulpmiddelen en technologieën. Gelukkig biedt Kiwatt slimme oplossingen voor het beheren van energie, waardoor bedrijven meer inzicht in en controle krijgen over hun energieverbruik. In dit artikel bespreken wij hoe de producten van Kiwatt u helpen bij het optimaliseren van uw energiebeheer.

De Kiwatt Batterij: efficiënt omgaan met energie

De Kiwatt Batterij is een slimme batterij die bedrijven helpt om meer controle te krijgen over hun energieverbruik. De batterij slaat overtollige energie op die wordt geproduceerd door hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen of windturbines. Hierdoor kan deze later ingezet worden op momenten dat het bedrijf het nodig heeft en de zon niet meer schijnt. Dit vermindert de afhankelijkheid van het traditionele elektriciteitsnetwerk en kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.

Een goed voorbeeld hiervan is het gebruiken van de energiebuffer tijdens de piekuren van uw bedrijf, ook wel peak-shaving genoemd. Op deze momenten (vaak midden op de dag) kunnen de energiekosten behoorlijk hoog uitvallen. De batterij helpt om deze kosten deels op te vangen, door de gevraagde energiebehoefte te leveren uit de reserveopslag. Dit positieve effect gaat u direct terugzien in de maandelijkse energierekening. 

De Kiwatt App: altijd uw energieverbruik bij de hand

De Kiwatt Batterij werkt naadloos samen met de Kiwatt App, waardoor u real-time inzicht krijgt in uw energieverbruik en de status van uw batterij. Hierdoor krijgt u meer controle over uw energieverbruik en maakt dit het mogelijk om de energiebehoeften beter te plannen op basis van werkschema's en andere factoren.

Download de Kiwatt App: Kiwatt App (Apple) of Kiwatt App (Google Play)

Met de Kiwatt Batterij heeft u volledige controle over het afstemmen van uw energiebehoeften. U kunt zich afvragen: wat is het meest gunstige moment om energie op te slaan? En wanneer is het beter om energie terug te leveren? Met de Kiwatt App heeft u volledig inzicht in al deze aspecten. U kunt gemakkelijk weloverwogen beslissingen nemen en de instellingen van de batterij aanpassen naar uw eigen voorkeur. Wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen uiteraard. Wij helpen u om kosteneffectief te ondernemen. 

Kiwatt: voor iedere branche een slimme uitkomst

De oplossingen van Kiwatt zijn geschikt voor bedrijven uit allerlei verschillende branches. Of u nu werkzaam bent in de medische sector, de agrarische sector of in de horeca, Kiwatt helpt u bij het optimaliseren van uw energiebeheer. Met de Kiwatt Batterij en de Kiwatt App kunt u uw energieverbruik monitoren en plannen op basis van uw eigen behoeften. Dit leidt niet alleen tot kostenbesparingen, maar draagt ook bij aan het verduurzamen van uw bedrijfsvoering. Heeft u namelijk naast zonne-energie ook al eens gedacht aan het installeren van een warmtepomp of laadplein? De Kiwatt Batterij is dan van toegevoegde waarde. Denk vooruit. Denk duurzaam. 

Is de vonk overgeslagen?

U kunt hier een offerte aanvragen of neem contact op via info@kiwatt.nl 

Kiwatt Batterij Brochure

Heeft u een onderneming en bent u geinteresseerd in een Kiwatt Batterij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Via de live chat

Lees ook deze artikelen eens

externalId=kiwatt-news-detail-1.1.3.3.2&filter[active]=1&filter[not uuid]=e385ba1f-70a2-4d42-b775-b5bdedb0e2e6&sort=date.desc