Duurzaam ondernemen in de foodsector

Selecteer uw energieslurper/expertise:

Voorkom energie-pieken
En bespaar maandelijks honderden euro's.

Behoud uw onderneming

Verlaag de energiekosten en voorkom torenhoge kostprijzen.

Verlies geen kostbare energie

Een aantrekkelijke, groene én winstgevende investering.

Ontdek eenvoudig hoeveel u kunt besparen.

De kosten voor energie zijn voor veel ondernemers een hoge, dan wel niet dé hoogste kostenpost. Een bakker, banketbakker, slager of brouwer is sterk afhankelijk van de energietoevoer. Zonder energie draait de machine niet. Zonder energie koelt de koelkast geen producten of wordt er geen broodje gebakken. Zonder energie dus geen product. Deze energiekosten worden doorberekend in de uiteindelijke verkoopprijs. En wanneer de energiekosten stijgen, stijgt ook de prijs van bijvoorbeeld een heerlijke pain gris bij de bakker of een entrecote van de slager. Het opwekken van eigen energie via zonnepanelen zorgt voor een behoorlijke daling van de prijzen. Het opslaan van energie zorgt voor extra zekerheid. Ook wanneer u niet de mogelijkheid hebt om zonnepanelen te plaatsen. Laat uw passie en ambacht niet verloren gaan door energieprijzen, maar zet de volgende stap in de energietransitie. 

  • Verlaag de energiekosten
  • Voorkom torenhoge kostprijzen
  • Behoud uw onderneming

Sla op. En sta niet stil.

Met een Kiwatt Batterij slaat een ondernemer zijn eigen opgewekte zonne-energie op. Energie die van pas komt tijdens momenten dat de zon niet schijnt of tijdens een landelijke stroomstoring. Zo maakt een ondernemer zijn bedrijf nóg duurzamer, onafhankelijker én flexibeler. Ook zonder zonnepanelen is een Kiwatt Batterij interessant doordat het inkopen en verkopen van energie in eigen beheer is.

Negatieve terugleverprijzen met zonnepanelen? Die zijn er niet. Als kleinzakelijke ondernemer profiteert u in ieder geval tot 2025 van een 100% salderingsregeling. Na 2025 wordt deze tot 2030 afgebouwd naar 0%. Het gevolg hiervan is dat het 1 tot 2 jaar langer duurt voordat u de zonnepanelen hebt terugverdiend. Met een batterij bent u voorbereid op de toekomst.

Voor de grootzakelijke ondernemers is het niet mogelijk om te profiteren van de salderingsregeling. Wel kunnen zij energie terugleveren tegen een vergoeding. Deze moet vooraf afgesproken en vastgelegd worden bij de energieleverancier. 

Het geheim van de Batterij

De volgende stap in de energietransitie maak je met een thuisbatterij. Speciaal ontworpen voor huishoudens en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

De volgende stap in de energietransitie maak je met een thuisbatterij. Speciaal ontworpen voor huishoudens en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Ideaal formaat

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

Van 30 tot 800kWh

De Kiwatt Batterij is  modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh.

Verdien met uw energie

Interesse in een Kiwatt Batterij? Doe de quick scan voor productadvies of vraag een offerte aan.

Gebruik eigen stroom op kostbare momenten.

Bespaar maandelijks op de hoge energierekening.

Handel via de Kiwatt App op de energiebeurs.

Word onderdeel van onze virtual powerplant.

b890914c-65fa-487e-a995-07d6c51e5a64

Nieuws & ontwikkelingen

externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.0&filter[active]=1
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.1.1&filter[active]=1