Duurzame oplossing voor recreatie

Selecteer uw energieslurper/recreatie:

Voorkom energie-pieken

En bespaar maandelijks honderden euro's.

Behoud uw onderneming

Verlaag de energiekosten en voorkom torenhoge kostprijzen.

Verlies geen kostbare energie

Een aantrekkelijke, groene én winstgevende investering.

De Groene Sleutel tot verduurzaming

Ook voor u als recreatieondernemer wordt het steeds belangrijker om uw bedrijfsvoering te verduurzamen. Om onderscheid te kunnen maken tussen de “groene” en de “grijze” recreatie- en vrijetijdslocaties is het internationale Green Key keurmerk opgericht. De duurzame hotels en vakantieparken die een Green Key-keurmerk hebben, doen nét even iets meer aan verduurzaming. De consument van tegenwoordig vraagt hierom: een plek om tijd door te brengen en tegelijkertijd iets terug te kunnen doen voor het milieu.

 

 

Duurzame recreatie

Om in aanmerking te komen voor dit keurmerk moet je als ondernemer voldoen aan een aantal duurzame eisen. Denk aan het aanschaffen van zonnepanelen, scheiden van afval, groen energiemanagement, het tegengaan van waterverspilling en het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Maar heeft u al gedacht aan het gebruik van een batterij?

Voor het in stand houden van uw recreatieve onderneming is veel energie nodig. Dag in, dag uit. U kunt door middel van zonnepanelen uw bedrijf verduurzamen. En met de Kiwatt Batterij, maakt u het voor uzelf mogelijk om op een slimme en verantwoorde manier om te gaan met deze zelf opgewekte stroom. De energie die u overdag niet gebruikt, slaat u op in de batterij en kunt u op een later tijdstip inzetten voor uw elektrische apparaten. Want grootzakelijk salderen? Dat is helaas niet mogelijk. 

Maak van kosten opbrengsten

Het grote voordeel van de Kiwatt Batterij is dat ondernemers energie kunnen opslaan. Maar ook is er de mogelijkheid om deze energie voor een gunstige prijs te verhandelen op de energiemarkt. Hierdoor kunt u als ondernemer energiekosten besparen en zelfs extra inkomsten genereren uit deze energiebron. 

U ziet direct uw energiekosten verminderen met zonne-energie. Met de Kiwatt Batterij kunt u uw investering nog sneller terugverdienen. De Kiwatt App biedt een handige manier om het energieverbruik in de gaten te houden en om de status van de batterij te controleren. Het is een krachtige oplossing voor ondernemers om hun energie-inkomsten te verhogen en hun energiekosten te verlagen.

Het geheim van de Batterij

De volgende stap in de energietransitie maakt u met een Kiwatt Batterij. Speciaal ontworpen voor bedrijven en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Groot of klein

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30 - 800kWh

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh.
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.8.1.1.1.1&filter[active]=1

Nieuws & ontwikkelingen

externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.0&filter[active]=1&sort=date.desc
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc