Duurzame oplossing in de medische sector

Selecteer uw energieslurper:

Voorkom energie-pieken

En bespaar maandelijks honderden euro's.

Behoud uw onderneming

Verlaag de energiekosten en voorkom torenhoge kostprijzen.

Verlies geen kostbare energie

Een aantrekkelijke, groene én winstgevende investering.

Duurzame noodzaak.

De medische sector draagt ook zijn steentje bij aan de vastgelegde klimaatakkoorden. Het ziet ernaar uit dat zij de doelstelling voor 2030 ruim gaan halen. Het verduurzamen van de medische sector is dus in volle gang. Met veel computers, koelingen, en zware medische apparatuur is het ziekenhuis een grootverbruiker als het gaat om energie. En helaas hoor je binnen deze sector ook de noodklokken luiden als het gaat om energiekosten. Is het mogelijk om te zorgen voor patiënten én tegelijkertijd ook zorg te dragen voor een beter milieu? Het kan! 

  • Verlaag de energiekosten
  • Voorkom torenhoge kostprijzen
  • Behoud uw onderneming

Sla op. En zorg voor energie.

Met een Kiwatt Batterij slaat een ziekenhuis zijn eigen opgewekte zonne-energie op. Op momenten waarbij een dik wolkendek de lucht bedekt of wanneer het niet wilt stoppen met regenen, is het mogelijk om de eigen opgewekte energie optimaal in te zetten. Want de Kiwatt Batterij maakt een ziekenhuis een stuk meer energie positief én productief.  Ziekenhuizen leveren 24 uur per dag zorg en dat betekent dan automatisch ook dat de verwarming en verlichting ook de hele dag aan staan. Investeren in energiebesparende zonnepanelen én een Kiwatt Batterij levert, gedurende de stijgende energieprijzen, meer op dan ooit tevoren. Het bespaarde geld kan dan besteedt worden aan waar ziekenhuizen écht voor bedoeld zijn: optimale, betaalbare en professionele zorg bieden. 

Maak van een kostenpost een opbrengstenpost.

Het energienet heeft nog altijd te maken met congestie: het kan de teruglevering van energie nog lang niet altijd aan. Door het installeren van een Kiwatt Batterij wordt de overtollige energie niet verspild, maar “bewaard” voor een later moment. Hierdoor wordt er geen overtollige energie meer verspild. 

Door de flexibele energietarieven is het mogelijk om de batterij op te laden wanneer de inkoopprijs laag is en te ontladen zodra de inkoopprijs een hoger punt heeft bereikt. Zo veranderen kosten ineens in opbrengsten. De Kiwatt Batterij; een vooruitstrevende, duurzame én winstgevende investering.


  • Voorkom energiepieken
  • Verlaag de energiekosten
  • Geen zwaardere netaansluiting nodig

Het geheim van de Batterij

De volgende stap in de energietransitie maakt u met een Kiwatt Batterij. Speciaal ontworpen voor bedrijven en compleet af te stemmen op uw wensen. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Groot of klein

In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal.

Kant en klaar

De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing.

30 - 800kWh

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. U kunt het systeem opschalen tot 800 kWh.
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.8.1.1.1.1&filter[active]=1

Nieuws & ontwikkelingen

externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.0&filter[active]=1&sort=date.desc
externalId=kiwatt-agrarische-sector-1.1.5.2.1.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc