Van congestie

naar balans.

Met Kiwatt Batterijen doe je om te beginnen jezelf en je bedrijf een groot plezier. Maar daarnaast bewijs je ook het functioneren van het huidige stroomnet een enorme dienst. Dat zit zo. Duurzame energiebronnen zoals zon en wind zijn geen constante factor in de stroomvoorziening. Soms heb je een hele dag zon en soms maar een uurtje of helemaal niet.
Hetzelfde geldt voor wind. Er wordt dus óf te weinig óf te veel opgewekt in relatie tot het verbruik. En zelden precies wat er nodig is. Batterijen zorgen voor een betere balans tussen vraag en aanbod op het netwerk door lokaal bij te dragen aan een evenwichtiger dosering. Ze springen bij als er schaarste is. En ontlasten het netwerk bij overbelasting.

Waarom Kiwatt?

Kiwatt blinkt uit door zijn specialisatie in energieopslag en batterijtechnologie. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van experts, bieden wij oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw onderneming. Onze batterijen-software wordt in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, wat ons de mogelijkheid geeft om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen.

De Kiwatt Batterij is speciaal ontworpen voor ondernemers. Wij bieden een ideale balans tussen kleinschalige en grootschalige energieopslagsystemen (30-2MWh).

De voordelen van een Kiwatt Batterij

Kiwatt Batterijen bieden een scala aan voordelen voor jouw onderneming:

  • Flexibiliteit: Met Kiwatt Batterijen kun je energie opslaan wanneer deze goedkoop is en gebruiken wanneer de prijs hoger is, wat leidt tot kostenbesparing en een efficiënter energieverbruik.
     
  • Betrouwbaarheid: Onze batterijen waarborgen een stabiele stroomvoorziening, zelfs tijdens stroomstoringen of piekverbruiksmomenten, wat de continuïteit van jouw bedrijfsactiviteiten verzekert.
     
  • Duurzaamheid: Het gebruik van Kiwatt Batterijen helpt je jouw ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst door groene energieopslag te benutten.
     
  • Schaalbaarheid: Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming hebt, Kiwatt Batterijen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en omvang van jouw bedrijf.

Onze oplossingen

Batterij Experience Center

Ontdek de energieoplossing voor jouw bedrijf met een bezoek aan ons Kiwatt Experience Center. Hier kun je persoonlijk kennismaken met onze gespecialiseerde installateurs, die klaarstaan om een oplossing te bieden die specifiek is afgestemd op jouw situatie met netcongestie. Tijdens je bezoek krijg je de gelegenheid om direct al je vragen te stellen en de kracht van de Kiwatt Batterij zelf te ervaren.

Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar een efficiënter energiebeheer en een lagere energierekening. Ons team van experts zal je door het hele proces leiden, van analyse tot installatie, om te zorgen dat je de meest effectieve oplossing krijgt voor jouw energiebehoeften. Bezoek ons in het Kiwatt Experience Center en ervaar hoe we samen jouw energieproblemen kunnen oplossen en je bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.

Onze Kiwatt principes