Van instabiel

naar stabiel.

Ons stroomnet gaat een instabiele toekomst tegemoet. Waar dat vandaan komt? Voornamelijk door een grotere vraag dan er op dit moment aanbod is. Dat heeft een paar belangrijke oorzaken. Ten eerste groeit onze bevolking explosief. Ten tweede zijn alternatieve energiebronnen nog verre van toereikend voor een soepele energietransitie. En daarnaast nemen zaken als elektrisch rijden en duurzame verwarming een behoorlijke hap uit het potentieel. Het slechte nieuws: storingen en netuitval. Het goede nieuws: je bedrijfsvoering hoeft er niet onder te lijden. Kiwatt Batterijen vangen de instabiliteit op. En gaan door waar je energieleverancier ophoudt.

Waarom Kiwatt?

Kiwatt blinkt uit door zijn deskundigheid op het gebied van energieopslag en batterijtechnologie. Met vele jaren ervaring en een toegewijd team van specialisten, leveren wij oplossingen die aan de specifieke behoeften van jouw onderneming voldoen. Onze batterijen-software wordt in eigen beheer ontworpen en vervaardigd, waardoor wij kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen waarborgen.

De Kiwatt Batterij is specifiek ontworpen voor ondernemers. Wij bieden een perfecte balans van kleinschalige tot grootschalige energieopslagsystemen (30-2MWh).

De voordelen van een Kiwatt Batterij

Kiwatt Batterijen bieden een scala aan voordelen voor jouw onderneming:

  • Flexibiliteit: Dankzij Kiwatt Batterijen kun je energie opslaan wanneer deze goedkoop is en verbruiken wanneer de prijzen hoger zijn, wat resulteert in kostenbesparing en een geoptimaliseerd energieverbruik.
     
  • Betrouwbaarheid: Onze batterijen zorgen voor een stabiele stroomvoorziening, zelfs tijdens stroomuitval of piekmomenten in het energieverbruik, waardoor de continuïteit van jouw bedrijf gewaarborgd blijft.
     
  • Duurzaamheid: Door Kiwatt Batterijen te gebruiken, kun je jouw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst dankzij groene energieopslag.
     
  • Schaalbaarheid: Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming hebt, Kiwatt Batterijen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en grootte van jouw bedrijf.

Onze oplossingen

Batterij Experience Center

Ontdek de energieoplossing voor jouw bedrijf met een bezoek aan ons Kiwatt Experience Center. Hier kun je persoonlijk kennismaken met onze gespecialiseerde installateurs, die klaarstaan om een oplossing te bieden die specifiek is afgestemd op jouw situatie met netcongestie. Tijdens je bezoek krijg je de gelegenheid om direct al je vragen te stellen en de kracht van de Kiwatt Batterij zelf te ervaren.

Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar een efficiënter energiebeheer en een lagere energierekening. Ons team van experts zal je door het hele proces leiden, van analyse tot installatie, om te zorgen dat je de meest effectieve oplossing krijgt voor jouw energiebehoeften. Bezoek ons in het Kiwatt Experience Center en ervaar hoe we samen jouw energieproblemen kunnen oplossen en je bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.

Onze Kiwatt principes