Van afwachten

naar voorlopen.

Toch maar even afwachten of het nog goed komt? Hopen dat het zo’n vaart niet loopt? En het misschien vanzelf wel weer overwaait? Niet doen. Hobbel niet achter de feiten aan. Maar loop duurzaam voorop.
Met geavanceerd energiemanagement. Met gebruiksvriendelijke software. Met regelmatige updates. Met schaalbare producten. Met professionele support. En met een uiterst betrouwbaar concept. Kiwatt Batterijen zijn van ontwerp tot fabricage een 100% nederlands product. Aangepast op het Nederlandseenergienet en de nederlandse energieproblematiek. Met maar één doel: om Always On te zijn.

Waarom Kiwatt?

Kiwatt onderscheidt zich door zijn deskundigheid op het gebied van energieopslag en batterijtechnologie. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van specialisten, leveren wij oplossingen die aan de unieke eisen van jouw bedrijf voldoen. Onze batterijsoftware wordt intern ontwikkeld en geproduceerd, wat ons in staat stelt om kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

De Kiwatt Batterij is specifiek ontworpen voor ondernemers. Wij bieden een perfecte balans van kleine tot grootschalige energieopslagsystemen (30-2MWh).

De voordelen van een Kiwatt Batterij

Kiwatt Batterijen bieden een scala aan voordelen voor jouw onderneming:

  • Flexibiliteit: Met Kiwatt Batterijen kun je energie opslaan wanneer deze goedkoop is en gebruiken wanneer de prijs hoger is, wat leidt tot kostenbesparing en een efficiënter energieverbruik.
     
  • Betrouwbaarheid: Onze batterijen waarborgen een stabiele stroomvoorziening, zelfs tijdens stroomstoringen of piekverbruiksmomenten, wat de continuïteit van jouw bedrijfsactiviteiten verzekert.
     
  • Duurzaamheid: Het gebruik van Kiwatt Batterijen helpt je jouw ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst door groene energieopslag te benutten.
     
  • Schaalbaarheid: Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming hebt, Kiwatt Batterijen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en omvang van jouw bedrijf.

Onze oplossingen

Batterij Experience Center

Ontdek de energieoplossing voor jouw bedrijf met een bezoek aan ons Kiwatt Experience Center. Hier kun je persoonlijk kennismaken met onze gespecialiseerde installateurs, die klaarstaan om een oplossing te bieden die specifiek is afgestemd op jouw situatie met netcongestie. Tijdens je bezoek krijg je de gelegenheid om direct al je vragen te stellen en de kracht van de Kiwatt Batterij zelf te ervaren.

Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar een efficiënter energiebeheer en een lagere energierekening. Ons team van experts zal je door het hele proces leiden, van analyse tot installatie, om te zorgen dat je de meest effectieve oplossing krijgt voor jouw energiebehoeften. Bezoek ons in het Kiwatt Experience Center en ervaar hoe we samen jouw energieproblemen kunnen oplossen en je bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.

Onze Kiwatt principes