Van uitgaven

naar inkomen.

Als de vraag piekt en het aanbod het niet kan bijbenen, kun je van één ding zeker zijn: de tarieven schieten omhoog. En niet zo’n beetje ook. Om die kosten te vermijden, heb je twee dingen nodig: een dynamisch contract en Kiwatt batterijen. Het werkt als volgt. Laad je batterij(en) als er een overschot aan duurzaam opgewekte stroom is. En schakel over op je Kiwatt power als de netstroom tarieven de pan uit rijzen. Via de inzichten op de app kun je die momenten perfect timen. Op die manier bespaar je geld. Zorg je ervoor dat de investering in de batterij snel rendeert. En wordt je energievoorziening een verdienmodel in plaats van een kostenpost. 

Waarom Kiwatt?

Door zijn kennis op het gebied van energieopslag en batterijtechnologie, onderscheidt Kiwatt zich van de rest. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals, bieden wij oplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van jouw onderneming. Onze batterijen-software wordt in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, waardoor wij zowel kwaliteit als betrouwbaarheid kunnen garanderen.

De Kiwatt Batterij is specifiek ontworpen voor ondernemers. Wij bieden een perfecte balans tussen kleinschalige en grootschalige energieopslagsystemen (30-1MWh).

De voordelen van een Kiwatt Batterij

Kiwatt Batterijen bieden een scala aan voordelen voor jouw onderneming:

  • Flexibiliteit: Door gebruik te maken van Kiwatt Batterijen kun je energie opslaan wanneer deze goedkoop is en inzetten wanneer deze duurder is, wat zorgt voor kostenbesparing en een optimaal energieverbruik.
     
  • Betrouwbaarheid: Onze batterijen waarborgen een constante stroomvoorziening, zelfs tijdens stroomuitval of piekverbruiksmomenten, waardoor de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.
     
  • Duurzaamheid: Met Kiwatt Batterijen kun je jouw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst door groene energieopslag te benutten.
     
  • Schaalbaarheid: Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming hebt, Kiwatt Batterijen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en omvang van jouw bedrijf.

Onze oplossingen

Batterij Experience Center

Ontdek de energieoplossing voor jouw bedrijf met een bezoek aan ons Kiwatt Experience Center. Hier kun je persoonlijk kennismaken met onze gespecialiseerde installateurs, die klaarstaan om een oplossing te bieden die specifiek is afgestemd op jouw situatie met netcongestie. Tijdens je bezoek krijg je de gelegenheid om direct al je vragen te stellen en de kracht van de Kiwatt Batterij zelf te ervaren.

Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar een efficiënter energiebeheer en een lagere energierekening. Ons team van experts zal je door het hele proces leiden, van analyse tot installatie, om te zorgen dat je de meest effectieve oplossing krijgt voor jouw energiebehoeften. Bezoek ons in het Kiwatt Experience Center en ervaar hoe we samen jouw energieproblemen kunnen oplossen en je bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.

Onze Kiwatt principes