Zero Emission

In een tijd waarin duurzaamheid en milieuvriendelijkheid centraal staan, biedt Kiwatt de Zero Emission feature aan. Deze innovatieve functie stelt jou in staat om je zelf opgewekte zonnestroom op te slaan in een batterij, waardoor je je netverbruik aanzienlijk kunt verminderen en bijdraagt aan een groenere toekomst.

 

Wat is ‘zero emission’?

Zero Emission is een geavanceerde functie (profiel) binnen onze Kiwatt app die ontworpen is om jou te helpen je energieverbruik te optimaliseren. Door gebruik te maken van deze feature, kun je de overtollige energie die je zonnepanelen opwekken opslaan in een batterij. Deze opgeslagen energie kun je vervolgens gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt of wanneer je energiebehoefte hoger is dan wat je zonnepanelen op dat moment kunnen leveren.

 

Hoe werkt het?

Energieopslag: Wanneer je zonnepanelen meer stroom produceren dan je op dat moment verbruikt, wordt het overschot opgeslagen in een batterij. Dit betekent dat je niet langer afhankelijk bent van het elektriciteitsnet om aan je energiebehoefte te voldoen. 

Zelfconsumptie: Op momenten dat je zonnepanelen minder energie opwekken, bijvoorbeeld 's nachts of tijdens bewolkte dagen, kun je de opgeslagen energie gebruiken. Dit vermindert je afhankelijkheid van het net en verlaagt je energierekening. 

Optimalisatie en monitoring: Onze app biedt jou real-time monitoring en optimalisatie. Je kunt precies zien hoeveel energie je opwekt, opslaat en verbruikt. Dit geeft jou de controle en flexibiliteit om je energiebeheer te optimaliseren. 

Onze oplossingen

Voordelen van de feature

Kostenbesparing: Door meer gebruik te maken van je eigen opgewekte energie en minder afhankelijk te zijn van het net, kun je aanzienlijk besparen op je energierekening. 

Duurzaamheid: Door je eigen zonne-energie op te slaan en te gebruiken, verminder je je CO2-uitstoot en draag je bij aan een duurzamere wereld zonder netcongestie

Onafhankelijkheid: Met een batterijopslag ben je minder afhankelijk van externe energieleveranciers en de schommelingen in energieprijzen. 

Efficiëntie: Onze app helpt jou om je energiegebruik te optimaliseren, waardoor je het maximale uit je zonnepanelen haalt. 

Zonne-energie opslaan

De Zero Emission feature biedt een krachtige oplossing voor iedereen die serieus werk wil maken van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Door je zonne-energie op te slaan in een batterij en deze op een slimme manier te gebruiken, kun je niet alleen je kosten verlagen, maar ook je ecologische voetafdruk verkleinen.  

Batterij Experience Center - binnenkort open

Ontdek de energieoplossing voor jouw bedrijf met een bezoek aan ons Kiwatt Experience Center. Hier kun je persoonlijk kennismaken met onze gespecialiseerde installateurs, die klaarstaan om een oplossing te bieden die specifiek is afgestemd op jouw situatie met netcongestie. Tijdens je bezoek krijg je de gelegenheid om direct al je vragen te stellen en de kracht van de Kiwatt Batterij zelf te ervaren.

Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar een efficiënter energiebeheer en een lagere energierekening. Ons team van experts zal je door het hele proces leiden, van analyse tot installatie, om te zorgen dat je de meest effectieve oplossing krijgt voor jouw energiebehoeften. Bezoek ons in het Kiwatt Experience Center en ervaar hoe we samen jouw energieproblemen kunnen oplossen en je bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over zero emission.

filter%5Bactive%5D=1&filter%5Bsub_sub_category%5D%5B%5D=%2FEnergiemanagement%2FApp%20features%2FZero%20emission
Hoe werkt energieopslag met Zero Emission?

Wanneer je zonnepanelen meer stroom produceren dan je verbruikt, wordt het overschot opgeslagen in een batterij. Deze opgeslagen energie kan later worden gebruikt, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.

Wat zijn de voordelen van Zero Emission?

De voordelen zijn kostenbesparing, duurzaamheid, onafhankelijkheid van externe energieleveranciers, en een efficiënter energiebeheer.

Hoe kan ik beginnen met Zero Emission?

Om te beginnen met Zero Emission, installeer je de app, configureer je de batterijopslag en begin je met het opslaan en gebruiken van je overtollige zonne-energie. Dit helpt je kosten te besparen en je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Hoe werkt Zero Emission?

Zero Emission werkt door overtollige energie die je zonnepanelen opwekken op te slaan in een batterij. Deze energie kun je vervolgens gebruiken wanneer je zonnepanelen minder energie opwekken, bijvoorbeeld 's nachts of tijdens bewolkte dagen.

Wat is Zero Emission?

Zero Emission is een functie binnen de app waarmee je overtollige zonne-energie kunt opslaan in een batterij, waardoor je netverbruik vermindert en je bijdraagt aan een groenere toekomst.