Opgewekte energie verkopen

Opgewekte energie kan op verschillende manieren worden verkregen, variërend van zonne- en windenergie tot waterkracht en biomassa. Deze duurzame bronnen leveren elektriciteit die vervolgens kan worden opgeslagen voor later gebruik of direct kan worden gebruikt om aan de energiebehoeften van uw bedrijf te voldoen.

Wat als ik meer opwerk dan ik gebruik?

In situaties waarin je meer energie opwekt dan je verbruikt, bieden batterijoplossingen van Kiwatt een ideale oplossing. Onze geavanceerde batterijen slaan overtollige energie op, zodat je deze later kan gebruiken wanneer dat nodig is. Dit maximaliseert de efficiëntie van jouw energiegebruik en minimaliseert verspilling.

Maximaal gebruik eigen opgewekte energie

Tijdens periodes waarin er geen energie wordt opgewekt, zoals 's nachts of op windstille dagen, bieden de batterijoplossingen van Kiwatt uitkomst. Je kan dan eenvoudig de opgeslagen energie gebruiken om aan jouw energiebehoeften te voldoen, waardoor je niet afhankelijk bent van externe energiebronnen.

Ook zonder zonnepanelen

Het laden van de Kiwatt Batterij hoeft niet enkel via hernieuwbare energie. Je bent met onze energieopslagsystemen in staat om met behulp van de Kiwatt App goedkoop stroom van het net in te kopen en op een later, financieel voordelig, moment te verkopen. 

Kom vandaag nog in contact

Wil je meer weten over hoe Kiwatt jouw bedrijf kan helpen bij het maximaliseren van je energie-efficiëntie? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ons team staat klaar om jou te adviseren over de beste oplossingen voor je specifieke behoeften. Laat deze kans niet liggen en maak vandaag nog de overstap naar een duurzamere en winstgevende energievoorziening met Kiwatt.

Onze oplossingen

Congestie per provincie

In elke provincie van Nederland — van Groningen tot Limburg, en van Noord-Holland tot Zeeland — speelt netwerkcongestie in het energienet een unieke rol. Afhankelijk van de lokale infrastructuur en de balans tussen vraag en aanbod variëren de uitdagingen en oplossingen aanzienlijk. Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland; elke regio heeft zijn eigen kenmerken en vraagt om maatwerk in benadering. Door op jouw provincie te klikken, ontdek je specifieke informatie over de impact van congestie in jouw omgeving en de maatregelen die worden genomen om deze problemen aan te pakken.

Kiwatt-landkaart-totaal-mobKiwatt-landkaart-Drenthe-mobKiwatt-landkaart-Flevoland-mobKiwatt-landkaart-Groningen-mobKIW_landkaart_Gelderland_mobKiwatt-landkaart-overijssel-mobKiwatt-landkaart-Utrecht-mobKiwatt-landkaart-Noord-Brabant-mobKiwatt-landkaart-Limburg-mobKiwatt-landkaart-Zeeland-mobKiwatt-landkaart-Friesland-mobKiwatt-landkaart-Zuid-Holland-mobKiwatt-landkaart-Noord-Holland-mob

Batterij Experience Center

Ontdek de energieoplossing voor jouw bedrijf met een bezoek aan ons Kiwatt Experience Center. Hier kun je persoonlijk kennismaken met onze gespecialiseerde installateurs, die klaarstaan om een oplossing te bieden die specifiek is afgestemd op jouw situatie met netcongestie. Tijdens je bezoek krijg je de gelegenheid om direct al je vragen te stellen en de kracht van de Kiwatt Batterij zelf te ervaren.

Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar een efficiënter energiebeheer en een lagere energierekening. Ons team van experts zal je door het hele proces leiden, van analyse tot installatie, om te zorgen dat je de meest effectieve oplossing krijgt voor jouw energiebehoeften. Bezoek ons in het Kiwatt Experience Center en ervaar hoe we samen jouw energieproblemen kunnen oplossen en je bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.